ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ: Bikovima se smeše zvezde u ljubavi, Blizancima je potreban predah

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

priroda, devojka, sreća, Srećan život, Horoskop, Sreća
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Bićete zadovoljni ishodom koji dobijate kada je u pitanju posao. Može se reći da vam je sve potaman. Ne biste trebali da imate veće primedbe na ovom planu.

LJUBAV: Tražite partnera sa kojim ćete moći da gradite zajedničku budućnost ali ne u sasvim konvencionalnom smislu. Jednostavno vam je potrebna osoba otvorenih shvatanja kao i vi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Posetite stomatologa prvom prilikom.

 

JARAC

 

POSAO: Pred vama je mogućnost da uzmete slobodan dan i da odmorite od posla. Zaslužili ste to! Posvetite se sebi i svojim potrebama, prijaće vam mala promena.

LJUBAV: Moguće je da ste sa voljenom osobom imali neke manje nesuglasice ali i da ste uspeli da ih rešite veoma lako i brzo. Sada uživate u zajedničkom društvu i bezbrižni ste.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati tokom dana ali većih problema ne bi trebalo da bude.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete imati manje obaveza nego što očekivali. Pozitivno ste iznenađeni zbog toga. Ostaće vam dovoljno vremena da se posvetite i nekom svom hobiju.

LJUBAV: Maštate o idealnim okolnostima pod kojima biste mogli da priđete osobi koja vam se dopada. Nemojte da čekate čuda. Skupite hrabrost i napravite prvi korak, nećete se pokajati.

ZDRAVLJE: Hronično ste umorni. Prijalo bi vam da odvojite više vremena za san.

 

RIBE

 

POSAO: Potrebna vam je podrška poslovnog okruženja kako biste uspeli da realizujete projekte koje ste osmislili. Ne treba da brinete jer će pravi ljudi ovaj put biti na vašoj strani.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Raka sa kojom možete imati lepu zajedničku budućnost. Pred vama je prilika da osvojite njeno srce i uđete u emotivnu vezu!

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete sasvim solidno stanje.

 

 

makonda-tracker