ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ: Bikovima se smeše zvezde u ljubavi, Blizancima je potreban predah

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

žena, ljubav, zaljubljenost, astro, devojka, roze boja, ružičasta boja, pink boja, horoskop, lepotica
foto: Shutterstock

 

LAV

 

POSAO: Doćićete do uspeha uz pomoć koju dobijate od strane svojih saradnika sa kojima imate jako dobar odnos. Možete da očekujete generalno povoljan dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni da li vam se dopada jedna osoba koja vam se uporno udvara. Daćete i sebi njoj još neko vreme da se bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Prijaće vam plivanje i rekreacija. Važno je da i dalje ostanete aktivni i da se bavite sportom.

 

DEVICA

 

POSAO: Slede vam poslovni preokreti tokom današnjeg dana. Pripremite se za ono što ste mislili da je nemoguće! Konačno će vam se desiti napredak o kom ste do sada samo maštali.

LJUBAV: Možete da očekujete strastvene trenutke sa osobom koja vam već neko vreme izaziva leptiriće u stomaku. Pred vama je veoma povoljan dan za emotivno polje.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Ne očekuju vas nikakvi problemi.

 

 

VAGA

 

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete prepreke koje ste imali na ovom planu i ostvarili ste uspeh koji ste dugo priželjkivali. Sada sa zadovoljstvom gledate na svoja postignuća.

LJUBAV: Nalazite ljubav i razumevanje uz voljenu osobu i zahvalni ste joj na tome. Ako ste nekim slučajem i dalje slobodni novo poznanstvo vam dolazi u tajnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Redovno proveravajte krvni pritisak.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Povoljan dan je pred vama. Možete da realizujete brojne poslove koje ste imali u planu. Veoma ste sposobni, brzi i aktivni na svim poljima, pa lako dolazite do dobrih rezultata.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i nije vam problem da se suočite s burnim reakcijama voljene osobe. Vremenom ćete uspeti da rešite nesuglasice.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme. Očekuje vas sasvim povoljan dan.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker