astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR: Rakovi se upuštaju u OPASAN FLERT, Ovnovi imaju stomačnih problema

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

STRELAC

 

POSAO: Ovaj dan donosi potpisivanje jednog važnog papira ili ugovora – pažljivo pročitajte svaku klauzulu, postoji kvačica koja Vam ne odgovara.

LJUBAV: Ovaj dan kvari neprijatna vest u vezi sa porodicom zbog koje ćete se zapitati da li ste uzalud trošili godine uložene u postizanje harmonije.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda, uboda i posekotina. Ako ste alergični, onda se, nažalost, situacija komplikuje.

 

JARAC

 

POSAO: Još nije povoljno za pozajmice, dizanje kredita ili veće ulaganje, dosta rizikujete. Ovaj dan stižu svađe i razmirice koje mogu doneti veće posledice od očekivanih.

LJUBAV: Oslonite se na otvoren prijateljski odnos koji imate sa jednom Škorpijom. Vi zapravo ne zavodite. Vi čekate da budete zavedeni.

ZDRAVLJE: Osećate manje tegobe.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Nećete znati gde ćete pre, jer će život, porodica i okolina imati milion planova baš za Vas. Ako Vam ne prija toliko da budete u fokusu, distancirajte se i osamite, a ako u tolikoj frci ipak i uživate, nastavite bez gunđanja i zvocanja.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, eto tajne ljubavi. Možda ćete je kriti, jer je neko od Vas zauzet, a mozda i zbog potrebe da, ovog puta, svoju intimu ne izlažete svakome. Kako god, uživaćete u odnosu koji Vam se otvara.

ZDRAVLJE: Ono što bi valjalo učiniti svakako je promena ishrane, ukoliko ste nabacili koji kilogram.

 

RIBE

 

POSAO: Pokušavate na brzinu da završite mnogo toga, što Vam naravno neće poći za rukom. Budite strpljiviji u svemu.

LJUBAV: Oni koji su u stabilnoj vezi imaju malo problema i osećaju nestabilnost i napetost u odnosima. Niste navikli na to, vi volite sve da isplanirate i analizirate, a sada je to nemoguće jer je Vaš život već duže vreme hirovit.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste do sada imali problema sa stomakom, možda bi valjalo raditi na smirivanju i kontrolisanju stresa.

makonda-tracker