astro

PRIPREMITE SE NA PROMENE! Ova 3 horoskopska znaka osetiće NAJVEĆI uticaj MLADOG MESECA u Vodoliji (od 11. februara)

0

Mlad Mesec u Vodoliji doneće najveće promene za ova 3 horoskopska znaka!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlad Mesec u Vodoliji od 11. februara donosi vetrove promena u vašem životu.

Mesecu se tokom boravka u znaku Vodolije pridružuje još 6 nebeskih tela, odnosno većina planeta biće tokom februara pozicionirana u Vodoliji kreirajući magični Stelijum u ovom znaku, piše Lovesensa.

 

Energija Vodolije donosi nam razmšljanje izvan okvira, šansu da započnemo nove stvari, osmislimo sveže planove i ostvarimo lične namere. Ali, ne zaboravite da je tu i retrogradni Merkur koji će vas blokirati i podstaći da neke planove odložite. Budite smireni i slušajte unutrašnji glas.

 

Mlad Mesec u Vodoliji doneće najveće promene za ova 3 horoskopska znaka:

 

Bik

 

Ovaj mlad Mesec osvetljava vašu kuću karijere i javnog predstavljanja, pa očekujte u narednim danima zanimljivu poslovnu ponudu. Možda u početku nećete iamti dovoljno hrabrosti da izađete iz rutine, ali Mars u vašem znaku donosi vam smelost da isprobate neočekivano. Ovo je vaša prilika da zakoračite izvan okvira i ostvarite uspeh. Iskoristite je!

 

Lav

 

Mlad Mesec utiče na vašu kuću veza, što naglašava vaš ljubavni život, odnose i obaveze prema drugima. Retrogradni Merkur donosi probleme u komunikaciji sa partnerom, ali mlad Mesec vam pomaže da pronađete rešenje i izbegnete posledice nesuglasica. Ako ste usamljeni, otvorite svoje srce za nove ljubavne susrete.

 

Vodolija

 

Mlad Mesec je u vašem znaku i donosi vam moćne osećaje. Očekuju vas ozbiljne životne promene i kosmička transformacija. Postajete autentična verzija sebe i polako shvatate koji su vam prioriteti i potrebe. Unutrašnja snaga se povećava i pomaže vam da se suočite sa svim izazovima.

 

 

makonda-tracker