Zanimljivo

Sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku: Novi sustreti sa mladim ili mladolikim osobama koji obećavaju

0

Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom. To je razlog zašto raste podložnost promenama raspoloženja. Neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom...

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

foto: Profimedia

VAGA

 

Vaš vladalac Venera u devetom, a Merkur u astrološkom polju društvenog života donose vam češća putovanja u inostranstvo i saradnju sa strancima. Finansijska podrška stiže od partnera.

 

ŠKORPIJA

 

Venera, vladalac astrološke kuće ljubavi u kući strasti, a Merkur u kući karijere, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom koju verovatno već poznajete preko poslovnih kontakata.

 

STRELAC

 

Izazovan aspekt između Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa i Urana u polju ljubavi, opominje na mogućnost razdvajanja od partnera ili raskida, zbog neočekivanih okolnosti.

 

Njih najviše napuštate u ljubavi: Tri horoskopska znaka koja su najčešće ostavljena

 

JARAC

 

Inkonjunkcija između Merkura u astrološkoj kući novca i strasti i Meseca u vašem znaku, krajem nedelje, utiče na promene vašeg raspoloženja. Možete da sklopite isplativ ugovor sa strancima.

 

VODOLIJA

 

Kvadrat između Merkura u astrološkom polju partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih okolnosti, upozorava da čuvate vredne predmete i da budete oprezniji za volanom.

 

RIBE


Aspekti vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, Merkura, Urana i Venere, simbola flerta, neočekivanih okolnosti i ljubavi, mogu da vam donesu iznenadni raskid ili razdvajanje od partnera.

makonda-tracker