ASTRO

Prljav veš i mane: Otkrivamo vam najgore stvari o svakom horoskopskom znaku (FOTO)

0

Ovaj oštri horoskop otkriva sve ono što Zodijački znakovi žele da sakriju

 

foto: Thinkstock

Strelac


Ovi zanesenjaci se lako zagreju za neku ideju, ali čim se započne s realizacijom, gube interes i daju "petama vetra". Na njih se ne može osloniti jer su previše neodgovorni. Strelčevi nemaju nimalo takta pa neprimerenim komentarima svakog dana uvrede barem jednu osobu.

 

Jarac


Toliko su škrti da bi se radije odrekli prijatelja ili člana porodice, nego nekog dinara. Smisao života im je gomilanje i skupljanje novca koje nikad neće uspeti da potroše. Jarčevi su mizantropi i cinici koji svima kvare raspoloženje, pa ih na kraju trpe samo mazohisti.


Veliki letnji horoskop: Stare ljubavi se vraćaju, nove veze su na pomolu a nekome se smeši brak (FOTO)

 

Vodolija


Vodolije o sebi misle da su humanisti, ali rodbina i prijatelji ne bi se s time složili. Štaviše, opisali bi ih kao sebična bića. Vodolije rade samo ono što oni žele i nikad ne uzimaju u obzir tuđa osećanja. Ponose se time što ne poštuju autoritete i ne slede pravila, ali time samo pokazuju koliko su detinjasti.

 

Ribe


Ovi zanesenjaci na život gledaju kroz ružičaste naočare. Ribe su sklone upuštanju u tajne i komplikovane veze jer lako nasednu na lepe reči i slatka obećanja. Lenje su i ne vole puno da rade, ali uvek se žale da im je teško i da imaju mnogo posla. Vole da zavire u čašicu i često rade stvari koje im ne služe na ponos.

 

 

 

 

 

makonda-tracker