savršeni odabir

Plan od kojeg nećete odustati: Horoskop otkriva koja je vežba idealna za vas (FOTO)

0

Ako ste i vi jedna od onih dama koja često odustaje od teretane, preskače grupne treninge i izostaje sa časova joge, ne očajavajte jer možda još uvek niste pronašli idealnu sportsku aktivnost za sebe. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vodolija

 

Bez obzira radi li se o jogi, pilatesu ili cyclingu, ono što Vodolija prvenstveno očekuje od vežbanja je druženje. Najsrećniji su ako pronađu prijatelje s kojima će uživati u nekom grupnom treningu. Zbog društvenog aspekta, uvek će se vraćati po još.

 

Ribe

 

Naravno da se Ribe najbolje osećaju u vodi. Zato im se preporučuje da pronađu najbliži gradski bazen i zaplivaju nekoliko puta sedmično. Postaće zavisne o nežnom i ritmičnom obliku vežbanja koje im neće tako brzo dosaditi.

 

More, planina ili evropski grad: Ovo su najbolja mesta za godišnji odmor u skladu sa vašim horoskopskim znakom (FOTO)

 

Ovan

 

Boks je jedan od najtraženijih sportova za 2017. godinu. Što je odlična vest za Ovnove. Zbog svog karaktera, idealni su kandidati - hrabri, optimistični i uvek aktivni. Sve ono što je poželjno u ringu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Bik

 

Ako možda već niste, obujte patike i istrčite napolje. Bikovi su jednostavno rođeni za trčanje. Razumni su i praktični te znaju što je sve potrebno telu kako bi se pripremilo za trčanje.

 

Blizanci

 

I u svemu ostalom su timski igrači pa se najbolje snalaze u timskim sportovima. Odbojka, košarka, rukomet pa čak i fudbal, sve dolazi u obzir.
 

Podvodni hokej - gruba igra kojom ćete biti oduševljeni: Posle prvog treninga, najgore je ne pojaviti se na sledećem

 

A s obzirom na to da Blizanci nikada ne miruju, te imaju i po nekoliko hobija istovremeno, funkcionisaće će i kombinacija s nekom drugom vežbom.

 

Rak

 

Ovom zodijačkom samotnjaku nije potreban društveni aspekt grupnih fitness programa i najviše uživa u intimi vlastitoga doma. Možete, na primer, instalirati aplikaciju za HIIT (intervalni trening visokog intenziteta) ili vežbajte uz snimke aštanga joge.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Lav

 

Kreativni, srčani i neustrašivi, Lavovi uvek traže više. Prihvatite izazov crossfit treninga. Telo i um će vam biti zahvalni.

 

Devica

 

Device su osetljive, često sramežljive i uvek zbog nečega zabrinute. No zbog svoje preciznosti i posvećenosti detaljima, uživaće u klasičnom treningu s tegovima. Obožavaće stalni i vidljivi napredak.

 

Zašto vam je propala svaka veza? Ovo su stvari zbog kojih horoskopski znaci raskidaju (FOTO)

 

Vaga

 

Vage najbolje funkcioniraju u paru. Kod njih nije toliko važno kojim sportom se bave, dokle god se njime ne bave sami. Recept za neodustajanje od vežbanja je jednostavno pronaći marljivog fitness partnera.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Shutterstock

 

Škorpija

 

Škorpije su jako intenzivne. Hrabre su, strastvene i ponekad tvrdoglave. Vole sportove koji "pomiču granice" - borilačke veštine, ultramaratonsko trčanje pa čak i padobranstvo.

 

Vežba od 15 sekundi zateže čitavo telo (+ odlobađa bola u leđima)

 

Strelac

 

Najviše vole da putuju i da vreme provode na svežem vazduhu. Zato je planinarenje najbolja vežba za ovaj horoskopski znak. Bilo gde da otputujete uživajte na lokalnim planinarskim stazama.

 

Jarac

 

Jak, disciplinovan i odgovoran, Jarac ne odustaje bez obzira koliko je težak izazov. Sve što zamisli sprovodi u delo. Najbolje im odgovara biciklizam i to nešto ekstremnije brdske varijante.

makonda-tracker