Numerološka prognoza

Maj bi mogao postati mesec PROSVETLJENJA: Ako ste još uvek slobodni, prihvatite OVAJ poziv!

0
Ako ste neko vreme razmišljali o nekoj dodatnoj edukaciji, sada je pravi trenutak da krenete, jer će to biti veoma korisno za vaš sadašnji ili budući posao...

 

1, 2, 3...

foto: Profimedia

Na primer:

 

31. 07. = 3 + 1 + 7 = 11 = 1 + 1 = 2 (broj bioritma)

 

2 + 6 = 8 (broj ličnog meseca)

 

JEDINICA - njome vlada u maju sedmica, pa moraju biti obazrivi, čuvajte nerve i vodite računa gde i šta govorite. Sa vašom dobrom intuicijom ne bi trebalo da pogrešite u procenama.

 

DVOJKA - vas će u ovom mesecu pratiti sreća, pa je verovatno da ćete doći i do nekog neplaniranog novca koji će. Izbegnite sve moguće neprijatne situacije i rasprave.

 

TROJKA - mnoge stvari treba da postavite na svoje mesto. Svoju emotivnost ne pretvarajte u tvrdoglavost. Ne brzajte, donesite odluke koga i šta treba odstraniti iz života.

 

ČETVORKA - predstoje vam novi počeci. Imaćete dovoljno energije da sebe predstavite onako kako želite i dobijete priznanje za to.

 

PETICA - pričuvajte svoje finansije. Novac će vam brže kliziti iz ruku, pa napravite prioritete. A može biti i nepredviđenih troškova koji vas mogu ugroziti.

 

ŠESTICA - u ovom mesecu bićete emotivno osetljivi. Sve će ići kroz vaša osećanja, impulse i manje brige oko emotivnih odnosa i porodice. Budite obazrivi da vas ne shvate pogrešno zbog nekih impulsivnih postupaka.

 

Vage prestanite da oklevate, Jarčevi slobodno pokažite svetu vašu osećajnu stranu: RIZICI koji nam donose SREĆU

 

SEDMICA - vama se smeši mogućnost novog posla. Ne iscrpljujte svoj organizam i ne dodajte sebi dodatne napore. Sve ćete postići a da se ne umarate previše.

 

OSMICA - vama je moguća promena ili renoviranje prostora. Bićete dinamičniji i sa lakoćom ćete rešavati neke vama bitne stvari.

 

DEVETKA - rešavaćete mnogo toga u okviru porodice. Bićete brižni za njih. Možda ispratite neke članove porodice na puteve u inostranstvo.

makonda-tracker