Do 3. maja 2017. godine

Retrogradni hod Merkura preko Bika: S velikom preciznošću za SVE znakove, horoskop pokazuje koliko će situacija biti napeta

0
Ovaj prividni hod unazad trajaće do 3. maja, a otežava sporazumevanje, usporava ili prolongira poslovne dogovore, pa tako odlaže i donošenje odluka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Merkur, planeta mentalnog stanja, komunikacija i biznisa, u proseku tri puta godišnje ide retrogradnim hodom, već drugi put ove godine i baš danas kreće preko Bika u kojem je uticaj oslabljen.

 

Ovaj prividni hod unazad trajaće do 3. maja, a otežava sporazumevanje, usporava ili prolongira poslovne dogovore, pa tako odlaže i donošenje odluka. Ta pozicija Merkura utiče na nervni sistem, a s obzirom da se u Biku nalazi i Mars, možete da trpite i ćutite, "gutate" i skupljate sve u sebi, pa da odjednom "puknete" a onda se svi zapitaju šta vam bi.

 

Poslovanje sa strancima nosi veće rizike, a u saobraćaju opasnost od poljoprivrednih vozila, kamiona, vozača koji jedu za volanom, zatim, rasprave sa molerima, majstorima, tesarima, stolarima, zanatlijama. U drugoj polovini nedelje, Merkur prelazi preko 4. stepena (stepen Raka - dom, porodica, roditelji), pa se uzdržite od sukoba sa komšijama oko poseda, kuće, vikendice, stana, ograde, okućnice, vinograda, njive, poslovnog prostora.

 

Magija ružičastog Meseca: Samo odvažni koji otvore srce videće put do srodne duše


Takođe, budite oprezniji ako podižete kredite, menjate posao, kupujete kola ili pregovarate sa strancima o kupoprodaji nekretnina, ali i laptopova, mobilnih telefona, ajfona, tableta, jer Mars (sukob, agresija) u Biku (zemlja) obrazuje napet aspekt sa Jupiterom (stranci, novac) u Vagi (ugovori, pravni procesi). Budite pažljiviji kada šaljete mejlove i poruke, kako ne bi završile na "pogrešnom" broju ili adresi.

 

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

( Izvor: Novosti.rs, Marina Jungić Milošević )
makonda-tracker