Nagrada vrednicama i kreativcima

Magija ružičastog Meseca: Samo odvažni koji otvore srce videće put do srodne duše

0
Ulazak punog Meseca u znak Vage 11. aprila 2017. godine donosi mističnu energiju...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Retrogradne planete su obeležile april 2017. godine kao mesec koji na svakom koraku zadaje nove prepreke, piše Lovesensa, ali ulazak punog Meseca u znak Vage 11. aprila 2017. godine donosi mističnu energiju koja pokazuje pravi put ka ispunjenju životnih ambicija i skrivenih želja.

 

Ovaj pun Mesec naziva se još i ružičasti Mesec jer donosi pravu energiju proleća i podseća nas na snagu i moć koju nosimo u sebi. Ali, ne treba zaboraviti da je ovaj Mesec nosilac ženske sreće i dobre karme, pa će dame ubrati zaslužene plodove svog truda.

 

Pun Mesec u Vagi pojačava intuiciju, mnoge dame će uspeti da kanališu svoj energetski tok u pravom smeru. Možda ste na putu uspeha doživeli poraz, ali ne zaboravite da nije svaki dan svetao i sunčan. Međutim, ako svakog dana napravite jedan korak ka cilju vaše pobede će početi da se ređaju u nizu.

 

Poruka Venere koja važi do 15. aprila: Dame, u ovom periodu NEMOJTE menjati čak ni OVO

 

Magija "ružičastog" Meseca zahteva da se posvetite sebi, osetite tišinu i zahvalite svom telu i srcu na svakom dobrom potezu u prethodnu periodu. Častite svoje telo odmorom, poklonite duhu mir meditacijom i emocije dovedite u sklad podsećanjem koliko ste uspeha i truda u svoj život uložili. Vreme je da se odmorite od planiranja budućnosti, već se posvetite sebi i izgovorite:

Zahvalna sam i posvećena svakom trenutku koji mi je poklonjen."

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker