DA LI JE ISTINITO?

Neobični, kreativni ili rođeni vođa: Otkrijte kakvu tajnu nosi vaše ime (FOTO)

0
Kada svakom slovu u svom imenu odredite izvesnu vrednost, a potom te cifre sabirate dok ne dođete do jednocifrenog rezultata, onda dobijate svoj broj rođenja. U njemu se krije istina o vašoj ličnosti i veštinama.

 

 

Broj 7

 

Brižljivi ste, mudri i veoma analitični. Svaku situaciju sagledate iz svih mogućih uglova i provedete dosta vremena razmišljajući o njoj. Dovoljni ste sami sebi, pa vam i to ide u prilog da bez problema uspete u životu. Ipak, ponekad umete da budete egoistični i sebični, te na tome treba da poradite.

 

Broj 8

 

Biznis vam je u krvi. Blagosloveni ste fantastičnim organizacionim i administrativnim veštinama koje vaše poslovanje čine gotovo prirodnim. Svi se dive tome kako ste i u najgorim situacijama na poslu potpuno smireni i uspete da dođete do rešenja bez problema. Ponekad vas savlada preterana ambicija, pa ljudi misle da ste rigidni.

 

foto: Profimedia

Broj 9

 

Živite u svetu kreativnosti i vaše izražavanje je često vođeno vašom maštom. U stanju ste da inspirišete sve oko sebe da dostignu zvezde, jer vladate rečima i osećanjima. Ipak, morate pažljivo da brusite svoje veštine kako ne bi imale negativan uticaj na vaš život.

 

makonda-tracker