DA LI JE ISTINITO?

Neobični, kreativni ili rođeni vođa: Otkrijte kakvu tajnu nosi vaše ime (FOTO)

0
Kada svakom slovu u svom imenu odredite izvesnu vrednost, a potom te cifre sabirate dok ne dođete do jednocifrenog rezultata, onda dobijate svoj broj rođenja. U njemu se krije istina o vašoj ličnosti i veštinama.

 

 

Broj 4

 

Puni ste energije i zato je vaš potencijal beskrajan. Možete da ostvarite sve što poželite i da se usput nađete svima koji su u nevolji. Međutim, morate da naučite da fokusirate i organizujete tu energiju kako se ne biste rasplinuli, nego da dođete do vrha bez problema.

 

Točak života: Najkraći test ličnosti otkriva u kojim životnim aspektima ste najuspešniji 

 

Broj 5

 

Reč koja vas najbolje opisuje jeste - sloboda. Vi nemate problem da kažete i uradite šta god vam padne na pamet, u protivnom ne biste znali kako da živite. Fantastično je to koliko ste sposobni da se priviknete i da naučite sve što vam je naizgled nepoznato i novo. Morate da poradite na nestrpljenju koje može da vas sapliće u životu.

 

foto: Profimedia

 

Broj 6

 

Sami od sebe zahtevate savršenstvo i to je ono što vas gura ka uspehu i vrhu. Divite se i volite svoje bližnje i to vam pomaže da u životu stvarate jake veze. Međutim, ponekad možete da budete preterano kritički nastrojeni pa će ljudi pomisliti da ste negativni iako imate najbolje namere.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker