Kako da najbolje iskoristite ovaj period?

Plima nežnijih osećanja počinje 18. februara: Pregurali smo pomračenje Meseca, a OVAKO ćemo pomračenje Sunca!

0
Vodiće nas ljubav prema bližnjima, osećaj pripadnišva, manje smo motivisani na akciju, a više na emociju...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

To nam donekle i prija jer su nas dobro uzdrmali događaji prošle nedelje, kada smo pregurali pomračenje Meseca, piše Lovesensa. Sledeće nedelje nas čeka pomračenje Sunca, a kako da se najbolje pripremite za to?

 

Uz tihu mantru "šta bude, biće", osećate kako vas prožima nova mudrost, spremnost da se posvetite drugima, sklonost da im oprostite i razumete ih. Ipak, u svemu tome ne treba podleći i potrebi da okrivimo život i sudbinu za svoje teškoće. Oduprite se pasivnosti, izbegavanju odgovornosti i želji da zatvorite oči pred problemima i pitanjima koja morate rešiti.

 

Ulazimo u nedelje moćnog duhovnog razvoja i naši snovi i spiritualne potrebe biće u prvom planu. Upravo one će uticati na mnoge naše odluke, postupke i odnose s drugima. Pojačanu svest o našim potrebama dali su nam upravo dani punog Meseca prošle nedelje, stigli smo do praga na kojem smo otkrili šta je dobro za nas a šta nije, šta funkcioniše, a šta ne, gde je naša prošlost a kuda treba da se okrenemo radi naše budućnosti.

 

Usudite se da volite punim srcem: Period zavođenja, sočnih poljubaca i osvajanja može da počne!

 

Kako Mesec ulazi u poslednju četvrt, osećate malu krizu, ali nije vreme za započinjanje novih projekata. Vreme je da polako privedete kraju sve detalje onoga što ste osmislili pre četiri nedelje, kako biste sveži dočekali mlad Mesec narednog vikenda.

 

foto: Profimedia

Kako nas 26. februara očekuje pomračenje Sunca, imajte na umu da nedelja pred nama nije najbolja za donošenje velikih odluka. Vreme je da posmatrate, pratite svoja osećanja i čekate sve one informacije koje ćete saznati u nedelji posle eklipse. Aktuelne projekte ne treba obustavljati, samo u hodu menjati način na koji ih predstavljate baš onako kako se i sami prilagođavate energiji koju osećate oko sebe.

makonda-tracker