Strast je uvek u modi...

Gospoda Ljubav & Seksualnost, tokom čitave 2017. godine: Koji će horoskopski znak uspeti da ostvari svoje SKRIVENE želje?

0
Oni koji priželjkuju avanture možda će se malo razočarati, ali oni koji traže srodnu dušu sve će posmatrati kroz ružičaste naočare, i to s punim pravom!

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

Sa Saturnom u svom znaku možda se u poslednjih godinu dana i ne možete pohvaliti velikim seksualnim apetitom. Vi volite igru, avanturu, sve što je drugačije i nije na bilo koji način uniformisano ili unapred određeno, ali sa Saturnom postajete sve više oprezni i promišljeni pa se manje zalećete u rizične situacije. U februaru ćete se upustiti u seksualni odnos iz potrebe, biće to vaš način kojim pokušavate dobiti nešto što vam je potrebno.

 

Seks sa strancem leto će učiniti uzbudljivim, a u slučaju pojedinih osoba ovog znaka susret s osobom iz školskih dana mogao bi da se pretvori u vrlo buran i uzbudljiv ljubavni odnos neizvesnog ishoda. Možda nakon svega i plane ljubav i tako iscelite neke emocionalne rane iz bliske prošlosti.

 

Najseksepilniji partner: Pristup, gard i inteligencija jedne Vodolije biće vam neodoljivo privlačni. Zavešćete je i odvesti u krevet. Nećete zažaliti.

 

Izbegavajte: Manjak fizičke kompatibilnosti s Bikom primoraće vas na prekid odnosa. Biće vam žao jer imate mnogo zajedničkih interesovanja.

 

JARAC

 

Vi i te kako znate druge iznenaditi svojim seksualnim veštinama i nezasitnošću. Naizgled ste distancirani i odmereni, ali kad vas dotaknu na pravi način i na pravom mestu, drugu stranu očekuje erupcija slasti i zadovoljstva. Izdržljivi ste ljubavnici, vežete se uz jednu osobu, monogamni ste i niste od onih koji požele nešto drugačije, zabranjeno i tuđe.

 

Seksualne oluje očekuju vas u januaru. Slučajan susret na putovanju ili u drugom gradu započeće kafom a završiti u krevetu. Druga strana će vas znati intelektualno uzbuditi, pa nećete imati puno opcija osim da se prepustite. Seksualni prekršaji mogući su u februaru, upuštate se u nešto rizično što ćete povlačiti veći deo proleća, dok ne shvatite da vam druga strana ne možete dati ništa više osim dobrog, ali retkog seksa.

 

Najseksepilniji partner: U krevetu ćete biti ravnopravni i kompatibilni partneri. Sve će teći spontano i nećete morati da se trudite kako biste probudili strast.

Izbegavajte: Nasrtljivi pokušaji Ovna da vam se približi i otvorena ponuda za seks, sve ćete to smatrati uvredljivim, ali negde duboko će vas kopkati.

 

Ljubav u februaru: Ovnovi, po prvi put ćete osetiti pravu strast i ljubavni zanos!

 

VODOLIJA

 

Potrebna vam je mentalna stimulacija, intrigantna verbalna predigra da biste poželeli da sagovornika skinete i odvedete u krevet. Vama seks počinje i odvija se tokom zanimljive komunikacije. Ali ove godine bi se moglo nešto promijeniti. U vaš će život ući osoba koja vas neće zavoditi svojom inteligencijom nego svojim izgledom i vi ćete se po prvi put naći u iskušenju da pregazite svoje principe i upustite se u ludi seks s osobom koja pre nikad ne bi bila vaš izbor.Vaš novi prijatelj s povlasticama znaće kako da vas dodiruje i stimuliše da bi vas opustio i da biste doživeli vrhunski fizički užitak. Na mnogo uzbudljivih iskoraka u nepoznato i vrućih flertova pripremite se u januaru i februaru.

 

Najseksepilniji partner: Kad vas Vaga pronađe svojim prstima i poljupcima, potpuno ćete se izgubiti u oazi užitka. Nećete moći da joj kažete "ne". Mogli biste privući jednog Raka, ali ako se i upustite u seks, imajte na umu da nećete imati ista očekivanja od odnosa. On će tražiti više.

 

RIBE

 

Vaša podatnost, maznost i nežnost igraju veliku ulogu u zavođenju. Uživate u dugim predigrama, u neizvesnosti onoga što dolazi. Volite da maštate o tome kako se ljubite s nekom slavnom osobom, vaš sanjarski duh nema granica. Intuicija igra veliku ulogu u izboru seksualnog partnera. Naprosto možete predosetiti da li stoji pored vas osoba koja je u stanju da vas seksualno zadovolji i retko ćete pogrešiti.

 

Uzbuđenja za vas započinju već u januaru. Venera i Mars u vašem znaku obećavaju mnogo uživanja i zadovoljstva kroz seksualni život, moguće je i da se zaljubite. Ništa manje dinamično neće biti niti u februaru, mesecu u kojem bi seks za vas mogao biti dobar put do ispunjenja nekih životnih potreba. Osoba koju ćete zavesti obasipaće vas materijalnim poklonima i pažnjom.

 

Najseksepilniji partner: U zagrljaju Lava zaboravljate na sve oko sebe. Dopuštate mu da se igra vašim telom kao igračkom dok vi nesputano uživate.

 

Izbegavajte: Seksualni stil Blizanca razlikovaće se od vašeg. On voli da priča tokom intimnog čina, a vi radije ćutite i maštate.

makonda-tracker