Susret srodnih duša za vreme mladog Meseca u Vodoliji

Sjedinjenja Izide i Ozirisa tokom 27. januarskog dana: Retki događaj koji označava početak IZUZETNO važne faze

0
Izida (ženstvenost u vidu meseca) i Oziris (muškost u liku sunca) su dva asteroida koja predstavljaju antičku energiju egipatskih božanstava - blizanaca koji su bili deca božanstva Zemlje, Geba i boginje noćnog neba Nut...

 

Izida nas tera da verujemo svojim instrinktima

 

foto: Profimedia

Jedan od načina da proverimo da li je neka osoba naša srodna duša jeste da obraćamo pažnju na to da li nas ta osoba inspiriše, da li u nama budi emocije i da li nas podstiče da dostignemo bolju verziju sebe, pa tako i našeg međusobnog odnosa. Takođe, ta osoba će u nama probuditi jak osećaj povezanosti, osećaj da smo dotičnu znali već godinama (ili iz prethodnog života), a te osećaje produbljivaće česta poklapanja u razmišljanju, deža vi, ili osećaj sudbinske povezanosti.

 

Tokom mladog Meseca, Izida nas tera da verujemo svojim instrinktima, podstiče nas da prihvatimo energiju našeg partnera i uskladimo se sa njom - kako bismo znali da li je u pitanju naša srodna duša. Izida nas podseća da je naša uloga na ovom svetu da delimo i primamo ljubav, da dostignemo savršenu harmoniju duše i uma i povezanost sa svime što nas okružuje. Mnogo pre no što sretnemo našu srodnu dušu u stanju smo da anticipiramo njen dolazak, njenu energiju, pa čak i da komuniciramo sa njom na nekom višem nivou, deleći emocije uprkos vremenskoj i prostornoj distanci.

 

Punije, seksi ili dobre u kuhinji? Ovakve dame vole ovi horoskopski znaci (FOTO)

 

Kada do samog susreta dođe, najčešće osećamo kako se neobuzdane jing i jang energije upliću u naše emocije, osećamo promenu u našem ponašanju koja je potkrepljena emocijama koje naprosto kuljaju iz nas. Zato nas ovaj Mesec poziva na pronalaženje ljubavi, a potom i naše srodne duše.

 

Tek sa potpunom spoznajom naših želja, ideala i suštinskih potreba - iste ćemo pronaći u našem partneru i sa njima se uklopiti. Do tada, možemo samo biti zbunjeni i time privlačiti negativnu energiju Seta, a taj put nas vodi dalje od duševnog mira i ova stranputica odvešće nas sve dalje i dalje od srodne duše.

Plamen koji u nama razbukti srodna duša ne može se porediti ni sa jednim drugim.

 

To je specifičan osećaj, ples koji može biti niz smotanih koraka i grešaka, ali i savršen tok uz ritam i tonove muzike koja odjekuje do naših srca i odzvanja kroz naše kosti, kroz celo telo. Tada ćemo naučiti vrednu lekciju magije, misterije i opčinjenosti koja se zove ljubav.

makonda-tracker