U 2017. godini

Astrološka prognoza koju ste dugo čekali: Ljubavne klopke, sudbinski susreti... pravi rolekoster od dešavanja!

0
Ovnovi, sve ono što se bude dešavalo imaće jednu moguće, neobičnu notu - možete pomisliti da ste pronašli svoju srodnu dušu, samo da biste se već u nekom skorijem narednom periodu okrenuli na potpuno drugu stranu... Ali ne brinite se, uživaćete.

 

Uživanje za slobodne Lavove u 2017. godini

 

foto: Profimedia

Neki odnosi koje ste započeli počeće da se učvršćuju, a ako ste do tog perioda ostali sami, ne berite brigu ni u jednom trenutku - Jupiter u oktobru ulazi u vaše polje ljubavi, uživanja i svakovrsnih životnih zadovoljstava - ne postoji šansa da do kraja 2017. godine budete usamljeni! Naročito je novembar plodonosan po ovom pitanju - u tom periodu su mogući počeci emotivnih veza sa osobom preko posla, sa nekim koga poznajete, ali ste do tada bili samo prijatelji, pa čak i sa osobom koja ne živi u vašem gradu. U svakom slučaju - sami nećete ostati!

 

Lav

 

Lavovi su u protekloj godini bili često zakočeni po pitanju emocija i verovatno se suočavali sa preprekama koje su povremeno izgledale kao nesavladive. U ovoj godini vaše se odrastanje nastavlja, ali pod mnogo blažim okolnostima i pod većom podrškom planeta. Nekako će najkomplikovanije biti onima koji su u bračnim zajednicama. Doduše, stvari su počele da se popravljaju krajem tekuće godine, ali još uvek ste vas dvoje daleko od stabilnosti i čvrstog tla.

 

Prvi deo godine, tačnije do jesenjeg perioda može doneti povremene napete odnose u bračnim zajednicama, i ono što biste definitivno trebali da izbacite iz svog rečnika je isključivost. Kod vas mora da važi ona deviza - dogovor kuću gradi. A ove je godine zaista i možete sagraditi, i u bukvalnom smislu, ali i u smislu odnosa sa bračnim partnerom.

 

U dužim emotivnim vezama Lavovi će funkcionisati uglavnom dobro. Vi već i sami dovoljno jasno shvatate da je osoba koja je pored vas vredna truda, i uglavnom ćete pokušavati da održite stabilan odnos. Komunikacija između vas i voljene osobe je dosta dobra tokom 2017. godine i uspevaćete da na lakši način izgladite i neke napete situacije.

 

Vi ćete možda imati želju za promenama tokom proleća, dok bi partner tokom leta mogao činiti da se osećate ljubomorno i nesigurno. Ipak, ako uspete da zajedničkim snagama pregurate prvi deo godine, od drugog dela kreće period kada oboje želite da se vežete još više. Jupiter ulazi u vaše polje doma u oktobru mesecu, tako da neće biti iznenađenje ako na jesen krenu svadbena zvona ili počeci zajedničkog života.

 

Slobodni Lavovi će uglavnom uspevati da uživaju tokom 2017. godine. Jeste da je Saturn u vašem polju ljubavi zauzeo busiju i nema nameru da se makne, ali ga je ove godine mnogo lakše tolerisati nego inače. I vi ćete mi biti skloni pomalo raspuštenom ponašanju, što znači da nećete zazirati ni od kombinacija, ni od seksualnih afera sa zauzetim osobama.

 

U suštini, ono što će vas najviše kroz ovu godinu voditi jeste vrlo intenzivna strast, potreba za promenama i želja "da do koske" uživate u svim životnim zadovoljstvima. Vama sledi neizrecivo burno proleće, u kojem je moguće sve ono što vi poželite. Tada možete sedeti na dve stolice odjednom, biti u tajnom odnosu, vratiti se bivšoj ljubavi ili se zaljubiti da ne znate gde udarate. Koliko će trajati sve ovo što se bude dešavalo, nije toliko ni važno, jer ćete biti u toliko dobrom raspoloženju i puni životne radosti, da nećete razmišljati o tome šta donosi sutra.

 

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 13. do 20. januara

 

Jul i avgust su standardno, vreme Lavova za ljubav i letnje avanture. Doduše, neke od njih se mogu pretvoriti i u ozbiljne priče, samo ako zajednički izgurate period do oktobra. Ako ostanete usamljeni do kraja novembra meseca, ipak gledajte vedro na budućnost - poslednji mesec u 2017. godini donosi ozbiljan ljubavni kontakt koji će se brzo razvijati i u kojem ćete istinski uživati.

 

Devica

 

I kod Devica će najviše u fokusu biti bračne zajednice. Saturn u vašem polju doma predstavlja ograničenje i teškoću, ali ako se sećate da smo o tome pričali ranije - uticaj ove planete jeste težak, ali ako igrate onako kako on "svira" - svakako možete da računate i na Saturnove nagrade, ne samo na kaznu.

 

I, na koji način biste vi to trebali da funkcionišete da bi vaši brakovi ne samo ostali stabilni, već i napredovali i učvršćivali se? Najpre - odgovornost prema domu i prema bračnom partneru. Dalje - strpljivost i istrajnost u zajedničkom građenju odnosa. Takođe - ono što je veoma važno - ne smete dozvoliti da vas dvoje nekako "otaljavate" svoj bračni život, morate pokušati da unesete i jedan zabavni element, da aktivirate promene, najpre u seksualnom životu, ali i da kao par budete spremni da više izlazite, da se više družite sa zajedničkim prijateljima, da više budete podrška jedno drugom.

 

Ono na čemu možete "pasti" su tajni emotivni tj. seksualni kontakti. Tu strast koju osećate i koja je u braku možda neispoljena, nemojte okretati ka drugoj osobi, pogotovo u periodu do kraja proleća. Zato sam vam i savetovala da pokušate da oživite seksualni život sa bračnim partnerom, da biste tu energiju i strast mogli "potrošiti" na onom mestu na kom je to potrebno.

 

U dužim emotivnim vezama slobodno očekujte jedan rolekoster od dešavanja. U bukvalnom smislu - čas ćete kao par biti na dnu, čas tamo negde na sedmom nebu. Računajte na to da ćete u jednom momentu do srži biti pogođeni nekim ponašanjima ili postupcima voljene osobe, dok ćete već u narednom, jako brzo - biti u potpunosti obavijeni i opijeni ljubavlju koju vam pruža. Svaka vrsta razdvojenosti jako će negativno uticati na vas dvoje, pa će oni parovi koji žive nešto dalje jedno od drugog imati povremeno jake padove u ljubavnu nesigurnost.

 

U prvom delu godine se držite dobro, i nemojte padati u iskušenja, kojih će biti sa svih strana. Kada izgurate ovaj period, ostatak godine vam donosi već mnogo stabilniji odnos sa partnerom, a kod nekih od vas će doći I do realizacije planova o zajedničkom životu. Pa kako slobodne Device da budu dobre, kada će tokom ove godine biti često " na meti" udvarača i to onih koji će umeti da u vama probude strast, potrebu i želju?

 

Prvi deo godine vam svakako donosi mogućnost uplitanja u mnogobrojne nedefinisane odnose, u koje možete uletati naglavačke, vođeni isključivo primalnom strašću kojoj nećete moći da odolite. Jako su naglašeni tajni emotivni odnosi, ljubavi sa razlikom u godinama i vezivanje za nekoga ko živi daleko od vas.


Teško će u ovom periodu biti pronaći osobu sa kojom biste mogli da ostvarite skladan i kvalitetan odnos, da se vežete i trajete. No, to ne znači da ova godina radi protiv vas, naprotiv - dobijate priliku da malo okušate sve životne čari, pre nego što se istinski zaljubite u "onog pravog".

 

E baš taj dotični ili dotična postaće aktuelni tokom jesenjih meseci. Tada Devicama zaista stoji ozbiljna priča i osoba kojoj će moći da predaju srce na dlanu. Doduše, kod nekih od vas sam kraj godine može dovesti i bivšu ljubav ponovo na vaša vrata. Ako se to i dogodi, to će biti dobrodošao susret koji se malo po malo može pretvoriti u kompletnu obnovu vaše ljubavne priče.

 

makonda-tracker