Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 13. do 20. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od od 13. do 20. januara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

Ljubav: Imate utisak da partner nešto krije od vas. Nije vam jasno zašto se povlači u sebe i ne želi otvoreno da razgovara o onome što ga muči. Budite taktični koliko možete, jedan prijatelj otkriće vam razlog.

Posao: Prilike na poslu su promenjene i više ne možete da očekujete ono što se podrazumevalo u prethodnom periodu. Morate da sagledate sve činjenice i pozicionirate se tako da vam okruženje odgovara na duži rok.

Zdravlje: Savetuje vam se promena načina ishrane.

 

BIK

Ljubav: Volite da vodite tajne razgovore sa osobama koje žive daleko od vas. Površnost odnosa koji je skriven od očiju javnosti upravo je ono što vam odgovara. Zauzeti su pred prekretnicom u odnosu sa partnerom.

Posao: Raduje vas očekivani priliv novca iako je manji nego što vam je potrebno. Osećate svakodnevnu tenziju zbog nezadovoljavajućeg finansijskog stanja i ne možete da se koncentrišete na obaveze.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela leđa.

 

BLIZANCI

Ljubav: Osećate da je veza u kojoj ste već neko vreme u nekoj vrsti stagnacije. Razmišljate šta bi trebalo učiniti da bi odnos krenuo nabolje. Treba samo prepustiti Veneri da donese novu fazu u vaš emotivni život.

Posao: Zbog aspekta Merkura, možete da očekujete putovanje u inostranstvo i dugoročnu poslovnu saradnju sa obostranim interesom. Nude vam se potpuno nove prilike a predstoji vam uspeh.

Zdravlje: Osetljivost sinusa.

 

Vučji mesec donosi pozitivne promene: Evo šta nas očekuje od 23. januara!
 

RAK

Ljubav: Moguća je tajna ljubav koja će biti kratkog daha. Osobu s kojom se upuštate u avanturu upoznaćete na kraćem putu ili odmoru. Prepoznaćete je po zavodljivom hodu i neobičnom govoru.

Posao: Rutina vas iscrpljuje i želite nešto novo na poslu. Poziv za promenu radnog mesta dobro analizirajte jer ne možete prihvatiti samo naizgled bolje uslove za rad. Sigurnost je važnija od želje za promenom.

Zdravlje: Otežano varenje obeležiće naredni period.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker