Da li ste spremni?

Mars samo što nije ušao u znak Riba: Uradite ovo što pre, da vas ovaj tranzit ne bi opasno pogodio

0
Mars, simbol akcije, ulazi 19. decembra 2016. godine u znak Riba u kome je njegov uticaj znatno oslabljen, što znači da bi bilo bolje da neke važne poslove završite do sredine decembra, dok je ova planeta u ekscentričnoj Vodoliji, uvek spremnoj na rizik.

 

Iz znaka u znak...

 

foto: Profimedia

OVAN

 

Vaš vladalac Mars u vašem astrološkom polju tajnih ljubavi nagoveštava susret s umetnikom ili sportistom kojem ćete teško uspeti da odolite.

 

BIK

 

Pozicija Marsa, planete sukoba, koji upravlja vašom kućom ljubavi upozorava na mogućnost rasprave s partnerom zbog ljubomore ili s nekim članom porodice.

 

BLIZANCI

 

Vladalac polja posla u astrološkom polju karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, donosi vam nove šanse u poslovanju sa strancima.

 

RAK

 

Aspekti Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće karijere, povoljno utiču na vaše finansije, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili poslujete sa strancima.

 

LAV

 

Mars u osmom astrološkom polju u sekstilu s vašim vladaocem Suncem, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda, naročito ako se bavite naukom, farmacijom, medicinom.

 

DEVICA

 

Mars u harmoničnom aspektu s vašim vladaocem Merkurom, simbolom biznisa, donosi vam priliv novca i mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo.

 

VAGA

 

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa zajedno s Neptunom u Ribama, podstiče vašu maštu donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima.

 

ŠKORPIJA

 

Jedan od vaših vladalaca, Mars, u vašoj astrološkoj kući posla najavljuje uspešnu saradnju sa strancima ali izbegavajte rasprave sa nadređenima.

 

SLEDEĆE DVE NEDELJE SU VAŽNE: 3 horoskopska znaka koja će do kraja godine pronaći ljubav!

 

STRELAC

 

Pozicija Marsa, vladaoca polja tajni, donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko u trenutku upoznavanja nije bio do kraja iskren prema vama.

 

JARAC

 

Kvadrat između Marsa i vašeg vladaoca Saturna, upozorava da povedete više računa o dokumentima i vrednim predmetima, naročito ako zbog posla često putujete.

 

VODOLIJA

 

Simbol seksualnosti i energije u polju partnerskih odnosa, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako vas deli veći razlika u godinama.

 

RIBE

 

Planeta seksualnosti, Mars, vladalac kuće posla i ljubavi u konjunkciji s vašim vladaocem Neptunom, simbolom zanosa, donosi vam strastveni susret sa kolegom.

makonda-tracker