Astro alarm

Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe, zauzmite startnu poziciju: Period prolepšavanja i zaljubljivanja je za uglom!

0
Svaki put aspekti su drugačiji, ali prilika je za to jednistvena - naime, jednom godišnje, Venera prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima...

 

Device, Vage, Škorpije...

 

foto: Profimedia

Devica

 

Aspekti planete novca i ljubavi, Venere, u vašoj šestoj astrološkoj kući, najavljuju mogućnost flerta sa šarmantnom osobom na kraćem službenom putu u inostranstvu.

 

Vaga

 

Vaš vladalac, Venera u astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa sportistom ili umetnikom sa kojim možete doživeti uzbudljive zajedničke trenutke.

 

Škorpija

 

Sa ovako postavljenom Venerom, bilo bi bolje da se uzdržite od rasprava sa partnerom. Novac vam pristiže preko poslova u vezi sa kupoprodajom nekretnina.

 

Zvezde za vikend najavljuju i previše dobrih stvari, ali oprez - nemojte da odgalopirate preko ruba litice...

 

Strelac

 

Naglašeno treće astrološko polje, sa ljubavnim planetama, Venerom i Marsom, može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze.

 

Jarac

 

Planeta posla i emocija, Venera, u vašoj drugoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa nekom interesantnom osobom preko poslovnih kontakata.

 

Vodolija

 

Sa simbolom ljubavi i novca, Venerom, u vašem polju ličnosti, znak ste u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Flert sa osobom koja često putuje.

 

Ribe

 

Pozicija Venere donosi vam mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama.

makonda-tracker