Iz dana u dan, do 5 decembra

Merkur u znaku Jarca javlja - ovaj vikend je kao stvoren za ljubav!

0
Još jedna sedmica je pred vama u kojoj neke stvari možete konkretno promeniti. Možda će vam se činiti prilično naporne, možda ćete biti uplašeni, možda će vam nedostajati samopouzdanja, ali uprkos okolnostima, budite uporni i istrajte u svojim namerama. Za sve poslove koje budete radili krajem sedmice, očekuje vas uspeh. Jedino će vam ljubav, početkom nedelje biti na ispitu...

 

Merkur kreće u svoj retrogradni hod...

 

foto: Profimedia

Od petka vas očekuju vrlo ozbiljni i zahtevni aspekti, koji vam na teži način donose uspeh i pobedu u raznim poduhvatima, ali da biste došli do te pobede trebate biti spremni. U četvrtak morate biti oprezni u komunikaciji i vožnji. Moguće da vam neki termin otkažu ili da dođete do nekih potpuno pogrešnih informacija. Izbegavajte sređivanje bilo kakve vrste papira ili važnih dokumenata. Moguće su glavobolje, vrtoglavice, kao i stomačni problemi, pa je zato najbolje da postite ili bar izbegavate jaku i začinjenu hranu.

 

A od petka Merkur ulazi u znak Jarca u kojem će se prilično zadržati jer sredinom decembra kreće u svoj retrogradni hod. Zato je jako važno koje ćete korake poduzeti. Pokušajte da sve što vam je važno obavite ili bar započnete u prvoj polovini decembra. Mars u aspektu sa Jupiterom, iz vazdušnih znakova, vrlo je interesantna pozicija za neke dobre susrete.

 

Ovo je period za dobre odnose sa inostranstvom, za finansijsku pomoć i putovanja. Franšizni odnosi su na ceni, a dobre kontakte i saradnju možete očekivati preko raznih udruženja, društvenih mreža i prijateljskih kontakata. Pored poslova, ovo je i aspekt strasti, pa vas može iznenaditi neki vrlo uzbudljiv i strasni susret. Za razliku od početka sedmice, ovaj susret vrlo obećava, a može biti na nekom putovanju, na poslu ili jednostavno na nekom društvenom mestu.

 

Izračunajte svoj magični broj: Šta datum rođenja govori o vašoj ličnosti?

 

A u subotu i nedelju Mars će imati sekstil sa Saturnom, sudbinski aspekt u kojem jedna planeta označava akciju, a druga karmu, odnosno posledice određene akcije. Svi koji imaju ovaj aspekt osetiće se prozvanim. Ako imate izazovan, budite oprezni, jer budi ono što vi u vašem kodu imate, ukoliko nemate kontakt ovih planeta ili imate protočnu energiju, ovo su dani u kojima ćete se susresti sa sudbinski dobrim stvarima, koje vas čekaju, a koje ćete dobiti sa zaslugom.

 

Ovo je često poslovni aspekt, ali neretko se odnosi i na pretke, pa je moguće da vas kontaktira neko iz familije sa kojim se dugo niste čuli ili jednostavno niste u najboljem odnosu. Sada se rešavaju stvari koje nisu rešene, a sa kojim ste uvek znali da se morate suočiti.

 

Ali ništa vam se neće desiti što već ne stoji u vašem horoskopu. Ništa vam život neće nametnuti što vi niste u stanju da rešite, samo trebate biti hrabri i upustiti se u ono što vam nailazi. Prihvatanje situacije i suočavanje sa svim okolnostima vas podiže na jedan sasvim drugi, viši nivo.

 

Ovo je ujedno i šansa da rešite neki izazov, ako imate ga imate u horoskopu, jer vam nebo kroz dobar aspekt ovih planeta nudi bolje okolnosti i lakše uslove za razrešenje. To će biti vreme da se suočite sa sobom i svojim strahovima, da im pokažete koliko ste zapravo jaki i hrabri, i da pokažete da se sve u životu upornošću i jakom voljom (Mars sekstil Saturn) može pobediti.

( Izvor: Profesionalnaastrologija.com )
makonda-tracker