Od 21. novembra do 21. decembra

Period životne ljubavi stiže tokom vladavine Strelca: Sreli ste nekoga koga dugo niste? Počelo je!

0
Od 21. novembra 2016. godine Sunce je u vatrenom, promenljivom Strelcu, donoseći nam jedan drugačiji period, u kome ima puno više pozitivne energije, kretanja, poleta, putovanja, kao i težnje za novim saznanjima, avanturama i događajima, kao i promena na duhovnom planu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sunce je u Strelcu, znaku u kome postoji težnja da se uzdigne iz materijalnog ka duhovnom, da se razvija, raste, širi i prostire. Ovaj period donosi težnju ka daljinama i putovnjimana, ali i onim putovanjima duhovnim, ka spiritualnom i intelektualnom razvoju, jer je period vladavine Strelca vezan za sticanje viših znanja, studiranje i napredak.

 

Kako je dipozitor Sunca u Strelcu, a Jupiter je u Vagi, možete očekivati napredak i sreću na polju ljubavi, partnerstva, saradnja sa drugima, kao i u oblasti javnog delovanja. Jupiter i Saturn u ovom periodu biće u sekstilu, pa će biti prisutno više taktičnosti, pravednosti, iskrenosti i mogućnosti za uspešenu saradnju.

 

Očekujte da ćete uspostaviti dogovor i napredovati u nečemu što je za vas važno. Ovaj period donosi putovanja, kako ona kraća, tako i ona duža, u mestima gde ste već bili, posebno 19. decembra, kada Merkur krene retrogradno. Možda ćete se vratiti da ispravite stare greške ili se podsetiti nečeg važnog i to preneti onima kojima to može biti od koristi.

 

Pritisak dolazi sa svih strana, i širi se na svim poljima: Tek vikend donosi spokoj, i to OVAKO

 

Period od 21. do 23. novembra predstavlja povoljno vreme za dogovore, važne ugovore, susrete, polaganje ispita, posebno ako vam je podznak u Ovnu. Takođe, ovo je idealno vreme za putovanja i kontakte sa strancima, a ako je vaš podznak u Ribama očekuje vas povoljan period na polju karijere.

 

Period oko 17. novembra i 24. novembra donosi Merkur koji će biti u konjukciji sa Saturnom, pa ako tada ne prihvatite odgvornosti koje vam se nameću, ukoliko niste strpljivi i zadubljeni u rešavanje nečega što ide malo usporeno ili otežano, onda može da se pojave teškoće u nekom vidu komunikacije i donošenja odluka.

 

29. novembar je mlad Mesec u Strelcu i vreme je za novine, posebno je povoljno u sledećih 29. dana da krenute sa neki novinama vezanim za putovanja, učenje, kontakte sa strancima ili primena neke nove duhovne tehnike koja pojačava optimizam, elan i pozitivnu energiju. Možete se baviti i nekim sportom ili se okrenuti ka novim ljubavima koje su vezane za nekog na fakultetu, poslu ili u inostranstvu.

 

Već oko 8. do 13. decembra Sunce u Strelcu će biti u sekstilu sa Jupiterom u Vagi i u ovom periodu je dobro vreme za poboljšanje nečega, što posebno mogu da osete osobe sa podznakom u Lavu. Doživećete uspeh kroz poboljšanje komunikacije, izražavanja ili putovanja, zatim osobe kojima je podznaku u Vagi doživeće lični prosperitet i napredak kroz saradnju ili putovanja, a zatim i osobe sa podzakom u Strelcu, kroz karijeru i ostvarenje nekih životnih težnji.

 

makonda-tracker