tajanstvena planeta donosi iznenađenja

Moćni Neptun u direktnom hodu: U kom redu vi stojite i čekate, za ljubav ili bogatstvo?

0
Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Neptun, planeta ljubavnog zanosa i tajni, inspiracije i mašte, krajem nedelje kreće direktnim hodom sa 9. stepena Riba...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neptunovi harmonični aspekti sa Venerom, Plutonom i Marsom povoljno će uticati na ljubavne odnose, ali takođe donosi profesionalnu i finansijsku sastisfakciju umetnicima, naučnicima, arheolozima, farmaceutima.

 

Kvadrat sa Merkurom i Saturnom, planetama biznisa i stagnacije upozorava na opasnost od prevara i zabluda, naročito ako u poslu sarađujete sa strancima. Ove aspekte još više pojačava inkonjunkcija sa drugim vladaocem Riba, Jupiterom, simbolom ekspanzije, tako da već bi već sada trebalo dobro da razmislite o nekim novim poslovnim potezima.

 

Mesečev horoskop: Prepustite se, došlo krajnje vreme da snovi postanu java!

 

Direktan hod Neptuna preko znaka u kojem je njegov uticaj naglašen, podstiče intuiciju, ali i upozorava na beg od stvarnosti preko laži, zabluda, religije, alkohola i droge. Osim klasične medicine, rešenje za probleme nude i oni koji se bave alternativnim vidovima lečenja.

 

Aspekte Neptuna u direktnom hodu osetiće svi znaci, ali najviše oni u kojima je njegov uticaj naglašen, Ribe, Strelčevi i Rakovi, a najmanje Device, Blizanci i Jarčevi. Njegov uticaj je najjači kada se nađe blizu Sunca, Meseca, Merkura, Venere, Marsa u natalnom horoskopu, a važno je i u kojoj astrološkoj kući se nalazi.

 

Neptun je planeta mornara, pesnika, balerina i plesača, upravlja stopalima, simbol je slikarstva, pozorišta i filma. Takođe, upravlja tečnostima, hemikalijama, naftom, otrovima, gasovima, a u medicini simbolizuje leukocite, limfu i limfni sistem, nervna vlakna, likvor u kičmenoj moždini, bakterije i viruse.

 

OVAN

 

Direktan hod Neptuna preko vašeg astrološkog polja tajni u polusekstilu sa vašim vladaocem Marsom, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

 

BIK

 

Neptun u direktnom hodu preko vaše 11. astrološke kuće obećava saradnju sa osobama koje zbog posla često putuju, a na nekom kraćem putu možete da upoznate i vrlo šarmantnu osobu.

 

makonda-tracker