Otkrivamo

Zvezde otkrivaju SVE osobine, želje i tajne: OVI horoskopski znaci su jedan drugome najbolji prijatelji

0
Horospski znak mnogo može da ispriča o našem karakteru i ličnosti, posebno ako verujemo u moć zvezda...

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

Vaga

 

I sam naziv znaka sve govori njegovim osobinama. Vage su u svojim odnosima diplomatične, drže balans, bore se za ono u šta veruju, mada su ponekad na poslednjem koraku neodlučne. Osebe u zanku Vage veliki su zaljubljenici u umetnost i imaju mnogo prijatelja oko sebe. Ipak, njihov najbolji prijatelj je Lav. Oba znaka imaju istančan ukus za lepotu, a energija i kreativnost koju dele samo su dodatna nit koja učvršćuje njihovo prijateljstvo.

 

Škorpija

 

Niko ne može da se poredi sa Škorpijom po pitanju hrabrosti. Iza tajanstvene prirode stoje strast, odlučnost i snaga za prevazilaženjem svih životnih prepreka. Međutim, ta istrajnost nekada može da se istroši i zato blaga priroda i nepokolebljiva lojalnost koji krase Vodoliju čine ga najboljim prijateljem za ceo život.

 

Strelac

 

Strelečevi su veliki optimisti, ali ne podnose lakomislenost. Sloboda im je veoma važna kao i velika doza energije koja ih vodi kroz život. Veliki su filozofi i zato im je potreban neko čiji optimizam i životni stav može da ih prati, pa su njihovi najbolji prijatelji obično osobe u znaku Jarca. Uz njegu praktičnost , strpljenje i osećaj za slušanje, Strelčevi uvek mogu da računaju na njih.

 

Moćna Venera donosi period u kome će i najveće ljubavi biti na testu izdržljivosti...

 

Jarac

 

Organizaocione veštine i posvećenost ostavrenju cilja osobine su na koji je svaki Strelac ponosan. Iako nekada zbog prevelike obazrivosti i rezervisanosti mogu da odlutaju u pesimizam, uvek nasmejan i vedar Strelac je prava osoba koja će da oraspoloži utonulog Jarca, a sa svojim sistematičnim životnim stilom i iskrenom ličnošću savršeno će upotpuniti njegov život.

 

Vodolija

 

Vodilije su inventivne i nekonvencionalne. Njima je zaista potebno malo da bi bili zadovoljni i srećni, a svojom iskrenošću brzo stiču prijatelje. Osobe u znaku Bika možda su tvrdoglave ali njihovo srce, saosećanje i konstantno ohrabrivanje čini ih najboljim prijateljem svake ambiciozne Vodolije.

 

Ribe

 

Ribe su nesebične, a porodica i prijatleji uvek mogu na njih da računaju bez izuzetka. Zbog svoje dobrote često se nalazi na udaru osoba koje će ih iskoristiti i zato je jedna snažna i jaka Škorpija uvek njihov najbolji prijatelj.

makonda-tracker