Radujte se životu

Snažna poruka mesečne tarot karte: Da, svi u sebi imamo čistu i vedru, nedužnu dušu

0
Karta prikazuje nasmešeno dete koje jaše belog konja pod zracima moćnog sunca. Ruke deteta su raširene, gest koji pokazuje otvorenost, velikodušnost i radost...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nagost deteta je simbol potpune nedužnosti i jednostavnosti. I beli konj prenosi poruku jednostavnosti i čistoće, a simbol je kretanja unapred. Iza deteta je zid, prepreka koja je već svladana, pa je ovo trenutak napredovanja, zaslužene radosti i slobode. Sunce je simbol isceljenja, rasta i duhovne zrelosti.

 

Zreli suncokreti uvek se okreću za suncem simbolišući dušu duhovnog tragača u potrazi za svetlošću spoznaje. Crvena zastava pobednički se vijori u levoj ruci deteta, ruci srca, kao simbol strasti i samosvesti kojom se kreće kroz život.

 

Poruke karte:

 

Karta sunca proslava je života i svetlosti. Podseća nas na to da svi u sebi imamo čistu i vedru, nedužnu dušu, zaigrano dete koje se veseli životu.

 

Ljubavni horoskop za novembar: Čarobna Venera ruku pod ruku sa velikom romansom, da li ste za ples?

 

Sunce je neograničen izvor energije i vitalnosti, njegova svetlost sjaji u našim srcima. Karta sunca naglašava važnost ličnog razvoja, potrageu za svetlošću.

 

Pod tim zdracima ne mogu se skriti teme na kojima treba raditi, zidovi na koje nailazimo, ali ih možemo preskočiti i nastaviti dalje. Poput zastave koju nosi nasmešeno dete, treba da istaknemo svoje želje i strasti. Imamo pravo da ih ostvarimo! Sunce je naša samosvest, naša vitalnost i osećaj životne radosti, naše pravo da ostvarimo sebe!

 

makonda-tracker