Igre strasti

Ljubavni horoskop za novembar: Čarobna Venera ruku pod ruku sa velikom romansom, da li ste za ples?

0
Novembar nije miran mesec. Venera dolazi na Marsovo mesto, ulazi u znak Jarca 12. novembra i suprotstavlja se Plutonu, Jupiteru i Uranu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovakva neharmonična mešavina uticaja donosi nesklad u vezama. Biće zaista napeto kada je reč o saradnjama, udruženjima i partnerstvima. Nije povoljan period ni za umetnike, jer može uticati na sve što ima veze s estetikom ili harmonijom. 25. novembra formira se Jupiter - Pluton kvadrat, iako će imati uticaja kroz čitav period. Trebao bi da donese pravednost i obnovu, ali promene idu u pravcu nesklada i prestupa. Jupiter i Pluton su u napetom aspektu i ta neskladna kombinacija pogoršava stvari.

 

Konfiguracija je ekstremno motivišuća i može doneti restrukturiranje u politici, bankama, ekonomiji i zakonu. Može se odraziti i na zdravstvene institucije i na više obrazovanje. Postoje težnje prema promenama i reformama. Na sreću, Jupitera podržava Saturn, a u drugoj dekadi novembra i Mars iz Vodolije koji će istovremeno biti u dobrom odnosu sa Uranom u Ovnu. Mars će podstaći promene i pobrinuti se da se odvijaju na konstruktivan i efikasan način.

 

Venera je u Strelcu do 12. novembra: Magične ljubavi priskaču u pomoć u OVOM periodu materijalnih gubitaka!

 

Novembar je dinamičan mesec, pun preokreta, u kojem oni koji žele ostvariti radikalne promene u svom životu ili društvu u kojem žive mogu to i ostvariti ako se aktiviraju i ako imaju jasno određene ciljeve i razrađen plan. Tokom meseca posvetite se konkretnim aktivnostima i stvarima, jer ćete imati viška energije, koja ako se ne potroši na takav način ciljano, onda će se manifestovati na destruktivan i haotičan način.

 

OVAN

 

S Jupiterom u kući veza kod Ovna, žeđ za pažnjom je velika sve do oktobra 2017. godine, ali biće i dosta izvora zadovoljstva. Drugim riječima, ponuda neće nedostajati. Ipak, tokom novembra, vaši zahtevi će biti veći, zato što je Venera u ambicioznom Jarcu u vašoj solarnoj karti. Stremite visoko i uspećete da privučete nekoga iz viših krugova ili nekog poznatog. Moguće je i da vaš partner ostvari profesionalni ili društveni uspeh. Novembar je mesec veličanstvenih poduhvata i velikih nada koje se mogu i ostvariti.

 

BIK

 

Sa Suncem u kući parova Bika, sve do 21. novembra 2016. godine, vaš ljubavni život biće na prvom mestu. Vaša glavna briga je pitanje srca i oči će videti samo voljenu osobu ili prolazite kroz period u kojem ćete se najviše koncentrisati na vašeg partnera i vaš odnos. Voljena osoba može ostvariti uspeh, a i vi ćete imati koristi od toga, indirektno. Na jedan ili drugi način, tokom novembra će se mešati ljubavni i profesionalni interesi. Očekivaćete puno od partnera ili vas može privući neko ko je na dobrom društvenom položaju ili ima moć i autoritet.

 

BLIZANCI

 

Dolazi do poboljšanja u ljubavnim vezama tokom novembra 2016. godine. Saturn, smešten u kući parova Blizanaca slagaće se bolje s Jupiterom, vladarem kuće parova i ovakva situacija potrajaće do oktobra sledeće godine. Pozadina ljubavnog života od novembra 2016. godine do oktobra 2017. godine biće pozitivna, biće puno pažnje i osećajnosti, ali i ozbiljnosti. Taj period zahteva dublje povezivanje.

 

Tokom novembra, Merkur, vladar Blizanaca, takođe ulazi u kuću parova, 12. novembra. To znači da u zadnje dve dekade meseca možete očekivati značajne događaje, važne odluke, ostvarenja ili pronalazak rešenja za određena pitanja. Možda ćete morati prebroditi određene probleme i naći rešenje za prepreke kako bi mogli stići gde želite. Ali, uspećete.

 

makonda-tracker