astro

Veliki zdravstveni horoskop: Novembar donosi iznenađenja - kojim znacima se savetuje da budu na oprezu?

1
Novembar je mesec kada će stres uticati na vaše zdravlje i kada je svaki pregled važan! Evo šta vam još horoskop predviđa na polju zdravlja i kako vas astrolozi savetuju za ovaj mesec:
foto: Profimedia

Strelac


Vladar kuće bolesti Strelca je u dosta napetom položaju i zato bi vas zdravstvena situacija tokom novembra 2016. godine mogla zabrinuti. Neki stariji problemi mogu se pogoršati, posebno zbog stresa i pritiska, ili ćete uložiti dosta truda u neka pitanja vezano za zdravlje, izgled ili način života.

Savet: Tokom novembra vaše komunikacijske i intelektualne sposobnosti postaju izuzetne. Iskoristite ih!

 

Jarac


Imaćete puno energije kroz prvu dekadu novembra 2016. godine. Takođe, biće i puno situacija u kojima ćete biti nemirni i reagovaćete impulzivno što dodatno povećava stres. Zbog žurbe može doći i do nezgoda. U drugoj dekadi bićete smireniji, jer optimistična i vedra Venera ulazi u Jarca. Ali, vladar kuće bolesti Jarca ne oseća se tako dobro tokom treće i četvrte dekade, a ni Sunce. Vaše telo neće biti toliko izdržljivo i morate biti oprezniji.

Savet: Druga dekada novembra idealna je za popularnost, podršku i zaštitu. Iskoristite taj period!

 

Sudbina je u zvezdama: Ovih 6 parova niko ne može razdvojiti!

 

Vodolija


Tokom novembra bićete u dobroj formi i imaćete puno planova koje ćete moći da ostvarite uz optimizam. Snaga i vitalnost pomoći će vam u drugoj dekadi novembra, kada Mars bude u Vodoliji. Pripazite, bićete dinamičniji zbog prisustva Marsa, ali može doći do nervoze, nestrpljenja i neprimerenog ponašanja. Izbegavajte preterivanja!

Savet: Budite oprezni kada se radi o novcu i nemojte ga trošiti na nepotrebne stvari!

 

Ribe


Tokom prve dekade novembra bićete u dobroj formi. Imaćete dovoljno snage i kroz druge dve dekade, ali Mars će biti smešten u jednoj zdravstvenoj kući Riba i izložiće vas riziku od infekcija, upala i nezgoda. Ako ste skloni nekom obliku zavisnosti, sada povedite više računa o tome, jer će Mars još pojačati to.

Savet: Smestite se u miran prostor, polako razradite finansijski plan za duži period!

makonda-tracker