astro

Veliki zdravstveni horoskop: Novembar donosi iznenađenja - kojim znacima se savetuje da budu na oprezu?

1
Novembar je mesec kada će stres uticati na vaše zdravlje i kada je svaki pregled važan! Evo šta vam još horoskop predviđa na polju zdravlja i kako vas astrolozi savetuju za ovaj mesec:
foto: Profimedia

Lav


U prvoj dekadi novembra, vaša zdravstvena situacija zahteva oprez, jer se Mars nalazi u vašoj kući bolesti. Tokom tog perioda može doći do upala, infekcija, bolova, povreda, nezgoda i drugih poteškoća. U drugoj dekadi osećaćete se bolje, a treća dekada donosi odlično stanje. Kroz ove dve dekade možete se posvetiti više svom izgledu.

Savet: Poradite na strpljenju i diplomatskom stavu kako bi odnosi s drugima bili harmoničniji!

 

Devica


Kuća posla je takođe i kuća vezana za zdravlje. S Marsom u tom polju, budite oprezni kada se radi o poslovnim obavezama. Energija koju vam Mars daje mora biti potrošena kroz smišljene i dinamične akcije. Ukoliko ne bude tako, može doći do raznih problema, povreda, upala i bolova. Novembar 2016. godine povoljan je za obavljanje kontrole, odlazak kod zubara i manje intervencije.

Savet: Ne upuštajte se u finansijske špekulacije, nemojte preterati s trošenjem novca radi užitka i zabave!

 

Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

 

Vaga


Tokom novembra bićete u odličnoj formi. Vitalni ste, ali nedostajaće vam smisla za humor i filozofski pristup životu. Imate puno snage, ali isto tako, volite da se zabavite što više možete. Potencijalne nevolje dolaze od preterivanja ili nemara. Izbegavajte preterivanja bilo koje vrste.

Savet: Proučavajte nešto ozbiljno ili komplikovano!

 

Škorpija


Bićete u dobroj formi, posebno kroz prve dve dekade novembra kada se Sunce nalazi u Škorpiji. Vaše raspoloženje će se poboljšati u drugoj dekadi. Više ćete se posvetiti domu i porodici. Neki rođaci ili roditelji mogli bi imati zdravstvenih problema. Zbog toga ćete biti dodatno pod stresom.

Savet: Nemojte previše analizirati odnose s drugima! Budite dobronamerni i spremni za saradnju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker