icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Do 11. septembra

Retrogradni Merkur će vas saplesti! Otkrijte gde i sačuvajte se...

Device, možda partner čini sve da zagolica vašu maštu, ali izgleda da je kasno.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Ukoliko od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Retrogradni Merkur u vašem šestom polju ukazuje na osobe koje vam „podmeću nogu" na poslu i šire tračeve. Mars u lošem aspektu sa Suncem dodatno komplikuje situaciju i dovodi do sukoba sa autoritetima. Najbolje bi bilo da izbegavate sve konflikte.

 

Ljubav: Veoma ste zadovoljni odnosom sa partnerom, jer ste baš to zamišljali. Mesec i Venera u sedmom polju nude vam ono najbolje, ali vi priželjkujete nešto drugo.

 

Zdravlje: Loša cirkulacija i spondiloza ne zahtevaju lekarsku intervenciju nego disciplinovano pridržavanje terapije.

 

BIK

 

Posao: Vladar znaka, Venera, nalazi se u znaku dnevnog vladarstva zbog čega bi trebalo što pre da nadoknadite propušteno. Vreme je da detaljno definišete šta tačno želite od posla i na koji način to da ostvarite. Takođe, važno je da imate rezervni plan i da budete fleksibilniji.

 

Ljubav: Kako je partner prikazan malefičnim spojem Marsa sa Saturnom, nalazi se u težem položaju nego vi. Zbog toga oseća jaku potrebu da mu pomognete i budete oslonac.

 

Zdravlje: Bićete podložni virusnim infekcijama, koje će pre svega napasti grlo. Mada su čajevi dobar lek, ipak posetite lekara.

 

BLIZANCI

 

Posao: I pored toga što se Merkur, vladar znaka nalazi u retrogradnom hodu, uspećete da ostvarite poslovni uspeh. Mada će uspeh biti delimičan, ne budite nezadovoljni već prihvatite činjenicu da je svaki uspeh stepenik više. Budući da ste perfekcionista, nećete biti zadovoljni.

 

Ljubav: Saturn i Mars koji dugo borave u Strelcu, inače vašem polju partnerstva i braka, neprekidno komplikuju emotivnu situaciju. Jedino vam preostaje da budete maksimalno strpljivi.

 

Zdravlje: Bezvoljnost je jedna od zamki koja može da ugrozi zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju, bez obzira na to da li ste vozač ili pešak.

 

Gde je kod vas MALEFIK PLANETA: Zvezde najavljuju udare sudbine do proleća 2017. godine... Spremite se!

 

RAK

 

Posao: Distancirate se od svega što vas iritira, međutim, ukoliko ne promenite ponašanje, izgubićete kompas i doći u sukob sa okolinom. Naredna nedelja počeće tranzitom Meseca, vašeg vladara, kroz polje koje označava porodicu i porodičnu imovinu, što znači da bi tu trebalo da tražite rešenje za mnoge poslove.

 

Ljubav: Prestanite da pokušavate da menjate partnera, menjajte sebe, jer samo na taj način možda uspete da sačuvate vezu. Trenutni planetarni aspekt je prilično napet, što će otežati pokušaje da rešite neke emotivne probleme.

 

Zdravlje: Muški pripadnici znaka utehu za iracionalne strahove potražiće u alkoholu, dok će žene imati manje ginekološke tegobe.

 

LAV

 

Posao: Retrogradni Merkur u polju novca možete iskoristiti na pozitivan način. Revidirajte poslove, prekontrolišite listu dužnika i počnite da rešavate nezavršene projekte. Jupiter na poslednjim stepenima znaka nagoveštava velike poslove, ali je bolje da još malo sačekate.

 

Ljubav: Iznenada se u vašoj okolini pojavilo nekoliko osoba koje vas jako privlače. Sa svakom uspostavite odgovarajući kontakt, ali ne idite dalje, jer tokom ovog perioda svaki izbor može biti problematičan.

 

Zdravlje: Emotivno ste vrlo zadovoljni, osećate unutrašnji mir, a samim tim i zdravi.

 

DEVICA

 

Posao: U konfliktu između želja, koje reprezentuje Jupiter, i mogućnosti, koje predstavlja Merkur, a koji se nalazi u retrogradnom hodu, pokušavate da nađete zlatnu sredinu. Ali, ta zlatna sredina je godišnji odmor i odustajanje od svega što trenutno ne možete da rešite.

 

Ljubav: Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, izgleda da je kasno. Jupiter, vladar polja partnerstva menja znak i donosi potpuno nove okolnosti u vaš emotivni život.

 

Zdravlje: Dobro znate da pozitivnim mislima možete ublažiti mnoge zdravstvene probleme. Zato se potrudite da u svemu vidite dobru stranu.