Izračunajte sami

Gde je kod vas MALEFIK PLANETA: Zvezde najavljuju udare sudbine do proleća 2017. godine... Spremite se!

1
Na dan 24. avgusta 2016. godine u 13:20 sati po lokalnom vremenu, na nebu smo imali poravnanje (konjunkciju) Marsa i Saturna sa fiksnom zvezdom Antares, na 09*53' znaka Strelca. Zvezda Antares pripada sazvežđu Škorpije, te spada u grupu četiri kraljevske zvezde (preostale 3 su Aldebaran, Regulus i Fomalhaut)...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Antares se naziva čuvarem zapada, astrološki, priroda mu je slična Marsu i delimično Jupiteru, jer donosi hrabrost, vojničke počasti, ratobornost, ali i preteranu agresiju i destruktivnost. Na globalnom planu donosi pojačanu upotrebu oružja i teške mašinerije, iznenadne nesreće i neplanirane vojne sukobe, te aktivira pravne procese globalnog tipa.

 

Saturn, poznat i kao Kronos, Fanon, Falsifer, astrološki je gospodar vremena, vladar usuda. Saturn je onaj koji postavlja granice, koji podiže bedeme, zidine, brane... inhibitor svih procesa, nepokolebljivi sudija koji sve sabira i na kraju podvlači crtu. On je alfa i omega ljudskog života, mundano vlada prvom (život) i osmom kućom (smrt). Saturn predstavlja pad u materiju, poprimanje oblika, život u celini, rađanje, delovanje i na kraju, smrt.

 

On jeste taj kamenčić u cipeli, koji nas žulja, ali bez tog kamenčića nema ni kuće koju gradimo. Bez Saturna nema čvrstine, stabilnosti, ravnoteže, upornosti, dugotrajnosti. Pa tako najbolju memoriju imaju oni sa dobrim aspektom Merkura i Saturna (konjunkcija, trigon, sekstil), emotivne veze i prijateljstva najduže traju onima sa dobrim aspektom Venere i Saturna, oni sa dobrim aspektom Meseca i Saturna dugo ostaju vezani za jedno mesto i imaju gotovo neraskidive veze sa porodicom itd. Povezanost Marsa i Saturna daće istrajnost, jačanje snage s godinama i čekanje na ostvarenje ciljeva, ali i njihovu sigurnu realizaciju.

 

Mesec vatrenog Petla: Jeste li u onom znaku kojem je ovo je VEOMA povoljan period za ljubav?

 

U natalnoj astrologiji, malefik (Saturn, Mars, pa dalje Pluton, Uran, Neptun) smešten u poljima života (ugaona polja - I, IV, VII, X) ili u poljima sreće ( V, IX, XI) donosi tugu, neostvarene želje, blokade i spoticanja u skladu sa svojom prirodom. Važno je pogledati kojim poljima vlada malefik, kako biste videli odakle dolazi "udar sudbine''. Ako je malefična planeta retrogradna, njen uticaj je još naglašeniji.

 

makonda-tracker