Dešavanja na nebu 1. septembra 2016. godine

Šta nam donosi pomračenje Sunca nakon retrogradnog Merkura: Plameni horoskopski prsten!

0
Pomračenja Sunca i Meseca su prirodne pojave koje se događaju svake godine, više puta, osim totalnih pomračenja...

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Pomračenje Sunca u astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Bićete uspešni ako se bavite nekim kreativnim

zanimanjem.

 

ŠKORPIJA

 

Sunce zaklonjeno od Meseca u astrološkoj kući neočekivanih situacija, opominje da se klonite rasprava s partnerom. Budite oprezniji prilikom potpisivanje ugovora.

 

STRELAC

 

Tačka pomračenja Sunca u astrološkom polju karijere opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima i poslovnim partnerima. Moguć susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

 

JARAC

 

Pomračenje Sunca, vladaoca astrološke kuće opasnosti u kući putovanja, upozorava na dodatni oprez u saobraćaju. Preko interneta ili društvene mreže možete da upoznate mlađu osobu.

 

Astrološki alarm upozorava: Izraz lica te tajanstvene osobe biće tako poznat...

 

VODOLIJA

 

Vladalac astrološkog polja ljubavi, Sunce, pomračeno u polju strasti i novca, opominje da izbegavate paralelne veze. Moguć priliv novca iz neočekivanog izvora.

 

RIBE

 

Sunce, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, donosi konfuziju u radu sa saradnicima, uglavnom Rakovima i Lavovima. Problemi na emotivnom planu, ako ste rođeni u prvoj dekadi.

 

Kriza u ljubavi!

 

Budite oprezniji prilikom sklapanja poslova, kupoprodaje nekretnina, potpisivanja ugovora, planiranja venčanja, ako vam je podznak, Sunce, Mars ili Jupiter blizu stepena pomračenja, 9. stepena Device, Riba, Strelca ili Blizanaca. Ako Sunce obrazuje napete aspekte s vašom natalnom Venerom, Mesecom, Marsom ili Neptunom, moguća je kriza u braku ili vezi.

makonda-tracker