Treba brzo reagovati

Bez oklevanja i čekanja: Hrabro napred, Sunce i Uran obećavaju!

0
U narednih desetak dana na nebu je veoma povoljan aspekt između Sunca i Urana. Ukoliko se spemante za neke promene, sada je pravo vreme za to!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uslovi za realizaciju te želje su odlučnost, hrabrost i određena doza samostalnosti, a potom i spremnost na rizik jer baš niko ne može znati kojim će putem stvari (s)krenuti. No, to i je poanta ovog aspekta - rizik.

 

Dalje sve zavisi od priče svakog od vas - to morate sami proceniti. Obično se tokom ovakvih aspekata sve događa u sekundi i onda kada se najmanje nadamo, pa je potrebno biti brz na "okidaču".

 

Ovo je aspekt koji nameće snažnu tvrdoglavost, potrebu da se ide svojim putem, koliko god se to okolini činilo nelogično, ludo ili nesmotreno, zato sledite intuiciju, ideju i viziju i samo napred - promene čekaju na vas. Ovo važi samo za one koji veruju u sebe i svoju viziju sveta, koji samostalno grade život, ganjaju svoje snove, slede svoj jedinstveni put.

 

Nadalje, ovaj aspekt najviše mogu osetiti oni koji već imaju svoje firme, projekte ili su barem na tom putu, a potom i svi koji na bilo koji način imaju moć i vlast u svojim rukama, dakle: šefovi, rukovoditelji, direktori, ljudi od autoriteta i pozicije.

 

Šta nam donosi pun Mesec u Vodoliji: Da li ste odlučili šta biste to mogli da kod sebe promenite?

 

Ovaj aspekt svakako oslikava potrebu za promenom, uvođenjem noviteta u život, menjanjem smera. Ovo je slika skretnice u bilo kojem smislu; neko će možda dati otkaz u firmi u kojoj mu već dugo nije dobro, drugi će se okrenuti zdravim navikama i krenuti na rekreaciju, treći će prekinuti odnose koji ih već dugo guše ili će se napokon suprotstaviti ocu, šefu, majci.

 

Kako aspekt važi za sve, onda to znači da i nas mogu iznenaditi, uhvatiti na prepad, "promeniti politiku"... Vreme je promena i u kreativnom smislu - javlja se potreba da učinimo nešto jedinstveno i drugačije; nešto što će nam ojačati volju, probuditi istinsku radost te nas generalno razbuditi, oživiti, oduševiti.

 

Jasno je da je okidač ovog aspekta ideja, koja pokreće volju za stvaranjem, zato ako budete u prilici, samo hrabro napred, ali bez puno oklevanja i čekanja, bez obzira iz koje ste priče. Ovaj nam aspekt sugeriše da uzmemo konce u svoje ruke i radimo baš onako kako smo zamislili, ne obazirući se na predrasude okoline.

makonda-tracker