Po japanskom kalendaru

Znate li koje je obeležje Rokuyo ciklusa uz današnji dan? Saznajte, jer tu se krije sreća!

0
Na svakom kalendaru koji biste kupili u Japanu, pored imena zapadnih dana stoje i obeležja Rokuyo ciklusa...

 

友引 TOMOBIKI TO - Dan uticaja na prijatelje

 

foto: Profimedia

Ovo je dan polovične sreće za koji se veruje da poseduje snažan potencijal ponavljanja. Sve što se danas dogodi, slučajno ili sa namerom, utvrdiće se nakon ciklusa od 6 ili 12 dana.

 

Negujte odnose i pružite svoju bezrezervnu pomoć i podršku drugima. Iako se smatra da je Tomobiki jedan od srećnijih dana ciklusa izbegavajte donošenje važnih poslovnih odluka i aktivnosti oko podneva.

 

TOMOBIKI TO: 4. avgust, 10. avgust, 16. avgust, 22. avgust i 28. avgust

 

先負 SENBU SM - Dan ranog gubitka

 

Potrebno je da sve radite mirno, tiho, zaboravite na agresivan nastup i uspećete u svemu, čak će vas ukoliko na navedeni način postupate pratiti sreća. Ukoliko prenaglite može se uočiti kako vas već od podneva i tokom dana postupno napušta srećan uticaj.

 

Mali godišnji horoskop za 2017. godinu: Ko će se zaljubiti, a ko će imati odlične finansijske prilike? (FOTO)

 

Zato je potrebno da ne počinjete danas ništa suviše naglo ili da ne prezate ukoliko vaši postupci u ranim jutarnjim satima ne donesu odgovarajuće rezultate jer ovaj dan, zapravo pruža realizaciju tek od podneva. Tokom srećnijeg dela dana i popodnevnih sati se može očekivati čak i nagli preokret i srećno okončavanje zadataka sa kojima se niste uspeli jutrom uspešno izboriti.

 

SENBU SM: 5. avgust, 11. avgust, 17. avgust, 23. avgust i 29. avgust

 

仏滅 BUTSUMETSU BU - Dan Budine smrti

 

Prema japanskim verovanjima ovo je jedan od najnesrećnijih dana u ciklusu koji bi trebalo provesti posvetivši se manje značajnim delatnostima. Izbegavajte da danas započinjete važne poslovne razgovore jer postoji opasnost da se oni ne okončaju kako planirate.

 

BUTSUMETSU BU: 1. avgust, 6. avgust, 12. avgust, 18. avgust, 24. avgust i 30. avgust.

makonda-tracker