Astrološka objašnjenja

Zvezdani saveti: Tokom perioda Lava mogu vam se ispuniti sve želje!

0
Ako nešto želite onda sigurno radite vizualizacije da bi se to ostvarilo? Ne? Jednostavno je! Hoćete da probamo?

 

Lav ima moć

 

foto: Profimeda

Takođe, da bi poboljšali protok energije potrebno je raditi vežbe za gornji deo tela i grudni koš, da bi se pokrenulo otvaranje srčane čakre. Možete čak i snimiti sebe kako čitate ove rečenice i slušati ih dok idete na posao. Jer Lav zaista ima moć da stvori sve što želi.

 

Znate onaj dvorac u kom ste zamišljali da živite kad ste bili mali i onaj princ o kome ste sanjali. Pa ako ste mogli tada kao dete, a šta ste tada znali o životu, pa skoro ništa, zar ne, onda svakako možete i sada. Sve je moguće! A ako se ne desi, verujte mi, to je zato jer na skali od 1 do 10 to želite snagom broja dva.

 

Ispričaću vam nešto što mi se desilo. Pitala sam jednom jednu slatku devojčicu šta bi volela da bude kad poraste. A ona je ko iz topa rekla - "Glumica!". Sećam se da je i ona mene pitala isto, a ja sam je gledala nemo i nisam znala šta da joj kažem, iako sam tada već uveliko studirala. Šokirana njenom odlučnošću i rešenošću o svom životnom snu, ćutala sam u nadi da će promeniti temu. No, bila je uporna, i kazala mi - "Pa uvek možeš da budeš šta god hoćeš! Uostalom, što ne zamisliš što želiš i onda to postaneš!"

 

Iz dana u dan, do 31. jula: Period povoljan za slobodne Strelčeve koje očekuju nova poznanstva...

 

Ta reč "zamisliti" bila mi je kao okidač i shvatila sam - "Pa da, treba samo da zamislim!". I dugo sam razmišljala o tome i shvatila da svi imamo taj neki deo sebe na koji smo zaboravili, a sad je vreme da ga razbudimo. Onaj vedri deo sebe koji se pokrene kad smo opušteni i kada verujemo da je izobilje ono što je naše pravo.

 

Za kraj ovog teksta mogu samo da vam kažem još jednu stvar - najvažnija je radost! Shvatila sam da ovo sa vizualizacijama deluje, jer ovaj razgovor sa devojčicom desio se još 2010. godine, a ta devojčica je zaista ove godine postala glumica i igrala u svom prvom filmu.

 

Ja sam tada zapravo bila učenica, a ona je bila moj životni učitelj. I od tog momenta, pa do sada sve moje vizualizacija su se obistinile. Ipak, ja u ovom životu ne planiram da budem glumica, ali planiram da svaki dan proživim kao kraljica. A to i vama želim!

makonda-tracker