Glavna ženska planeta i njen uticaj

Gde je i kakva je vaša Venera: U Biku senzualna, u Vagi elegantna a u Strelcu nemirna...

0
Položaj Venere u ženskom horoskopu je jedna od najvažnijih odrednica. On nam otkriva kakve su dame u ljubavi, kakve muškarce vole i da li lako praštaju...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera u Ovnu

Ovo je ljubav na prvi pogled ili na prvi pucanj. I ona je smela, uvek poželjna, njena želja za životom, emocijama je zarazna. Ali njen ritam ne može svako da prati. Dobro čuva svoju nezavisnost, dobro kontroliše emocije kako ne bi bila povređena jer ona uvek ostaje verna sebe bez obzira na sve.Vatrena, impulsivna, sa jakim instinktima i puna entuzijazma.

 

Ne voli ustaljenost u odnosima, ne podnosi pasivne partnere jer u takvim vezama brzo gubi interesovanje.Više je okrenuta dinamičnim, slobodnim, neobičnim kao i onim ljubavnima u kojima postoji slatka doza tenzije. Venera u Ovnu želi uzbudljivu, dinamičnu, direktnu ljubav.

 

Venera u Biku

 

Ona je senzualna i nežna zna da voli beskrajno samo ako ste zaslužili. Teži sigurnoj i udobnoj ljubavi. Odana, pouzdana i uvek je tu kada je najpotrebnije. Lepo kuva, ali kada je ljuta pazite se šta vam je spremila. Atraktivna je za svakog ko je u potrazi za dugotrajnim, stabilnim emotivnom odnosom.

 

Ali sa druge strane zna da bude i jako posesivna i ljuborna ako se oseti ugroženom. Materijlna sigurnost je ponekad važnija od emocionalne potrebe. Ukoliko ste spremni da joj ostvarite sve želje, ona je prava žena za Vas.

 

Venera u Blizancima

 

Zauvek tinejdžerka u srcu. Zna da voli ali samo dok pratite njenu igru. Ponekad se poigrava sa osećanjima drugih i dosta je nestalna ali u isto vreme zanimljiva. Mora da nauči da produbi odnos, a ne da od svake ljubavi sklopi ukrštenicu koju je nemoguće rešiti. Većinom u emotivni odnos ulazi iz radoznalosti ili iz razloga što se spotakla na nečije slatke ljubavne reči.

 

Ona voli da se igra i u tome je njena draž. I taman kad pomisli da je pronašla pravog, ona se uspaniči, da nije nekog zaboravila ili nešto propustila? Nikako da se odluči između dva, ponekad i tri muškarca. Ona je žena koja može da voli više njih u isto vreme. Zar nije savršena?

 

Pomoć u ljubavi: Saznaj koji je SAMO TVOJ lični broj, ali i ono što on krije...

 

Venera u Raku

Za nju je ljubav sve i osobe sa Venerom u Raku teže bezbednoj, toploj ljubavi. Žele partnera za ceo život, koji će se brinuti o njima i imaju jak majčinski nagon. Kada osećaju da nisu voljene sklone su bežanju u svet samoće i depresije. Često se suočavaju sa nesvesnih strahom da ne ostanu same. Imaju jaku memoriju, znaju da opraštaju, ali nikad ništa ne zaboravljaju.

 

To im umanjuje snagu i samopuzdanje. Jako su vezane za porodicu i decu. Venera u Raku će vam zaceliti sve rane i pomoći da pronađete sebe, ali ako je povredite izgubićete ceo svoj život. Za ovu Veneru se kaže da ima najveće srce.

 

Venera u Lavu

 

Nju ne možete a da ne primetite, jer je to nemoguće. U ljubavi je zahtevna, topla, velikodušna i ima jaku potrebu da se oseti posebnom. Verna je dok pored voljene osobe ima sve što poželi. Ima visoka očekivanja a kada nestane ljubavi postaje ravnodušna.

 

Ona neće nikad izgubiti interesovanje za svog muškraca, a ni ljubav ukoliko je prisutna stoprocenta pažnja. Romantična je, nežna, a ima i svoju drugu skrivenu stranu. Zna da jako dobro glumi ukoliko želi nešto da dobije. Zato ne preporučujem da se igrate sa njenim egom i osećanjima.

 

makonda-tracker