Vodeni, vatreni...

Ako mi ne vladamo njime on vlada nama: Zmaj u našim životima priča priču o sudbini

0
Zmaj predstavlja probuđenog čoveka u suštini izraženoj kroz kaducej, Hermesov štap ili, pak, kičmu kroz koju ide polje energije koju zovemo kundalini, za koju je neophodno da se iz dna kičme spoji sa glavom...

 

Ovaj Zmaj može da pročisti Vode i da potpuno, šta god da se negde dogodi, započne nešto novo i daje tu novu nadu za početak života.

 

foto: Profimedia

Kao novo seme života koje vi počinjete, ovaj Zmaj omogućava natusu započinjanje novog života na bilo kom delu planete ili svemira. On ujedno omogućava potpuni zaborav bola. Može da pročisti čitavo svoje porodično stablo, bilo šta od svih tih energija, sećanja koja su negde bila i da potpuno da novo seme, što je ogromna stvar.

 

ZMAJ MAGIJE

 

Kamen: Akvamarin

 

Ovo je peti Zmaj i njegov kamen je Akvamarin. Ovaj Zmaj se nasleđuje i dolazi kroz telo. On nosi u sebi primarnu moć transformacije i menjanja oblika. Pored sposobnosti transformacije, poseduje i potpuno znanje o vibracijama i invokacijama, te je primarni nosilac snage svim adeptima, alhemičarima i wicka-ma.


Ono što vam kineski horoskop predviđa za jul 2016. godine - ne predviđa vam niko

 

Osoba koja može svesno da nosi ovog Zmaja u sebi ima spontanu sposobnost hipnoze, kao i sposobnost da rečima menja stanja svesti na kolektivnom nivou. Izuzetna sposobnost rada ide kroz taj Merkurov kanal.

 

ZMAJ ANĐELA

 

Kamen: Safir

 

Šesti kanal je Zmaj Anđela, a njegov Kamen je Safir. Zmaj Anđela je čuvar Kamena Mudrosti. Energija Zmaja Anđela je izuzetno zaštitnička i sobom nosi Vatru Ustava Univerzuma, obezbeđujući Svetlo u svakom, pa i u najtamnijem delu postojanja. On predstavlja dve središnje tačke u Yin-Yang krugu. To su centri različitih entiteta, odnosno to su Jezgra u dva suprotna entiteta.

 

ZMAJ KARME

 

Kamen: Dijamant

 

Sedmi Zmaj je Zmaj Karme i njegov kamen je Dijamant. Manifestuje se u formi snažnih vazdušnih struja i uvek se nalazi u tački svakog prelaza. Njegova uloga je da održava Kosmičku Pravdu i ima ulogu „Kosmičkog policajca" čijim se prisustvom svi „dugovi" namiruju. U Yin-Yang modelu predstavlja liniju „S", koja se nalazi između dva sveta koja on održava u ravnoteži. To je njegovo mesto i njegov zadatak - da povrati balans.

makonda-tracker