Vikendaški astro

Element Vatre vam može pomoći do 10. jula: Energija se menja na dan prelaska Meseca u Vagu, ali kako?

0
8. jul 2016. godine bio je dan povoljan za promene, koje donosi Mesec u Devici, koji je dobar za praktične stvari, svakodnevne aktivnosti, posebno vezane za posao, zdravlje, pružanje usluga drugima, pomaganje ili za čišćenje, uređenje doma ili poslovnog prostora...

 

Na dan 9. jula 2016. godine biće jedno od najpovoljnijih vremena za predviđanje budućnosti.

 

foto: Profimedia

Ovog dana mudri saveti neke osobe mogu vam olakšati donošenje odluke i planiranje budućnosti. Ono što radite u periodu od 10.00 do 13.00h može biti veoma uspešno, posebno ako se odnosi na umni rad, naučni, istraživački, za mentalne napore, ali i duhovne vežbe, meditaciju, mentalno čišćenje.

 

Inače ovo je dan koji je dobro provesti i u pasivnosti i odmarati se posebno u poslepodnevnim satima. Posebno je povoljno vreme za vežbe disanja koje poboljšavaju raspoloženje, te vežbe opuštaju i izuzetno povoljno mogu da deluju na zdravlje. Osećanje radosti ili bezbrižnosti je posebno prisutno u vremenu od 9 do 12 prepodne.

 

Na dan 10. jula, Mesec prelazi iz Device u Vagu oko 11 sati i menjaju se energija i raspoloženje. Mesec u Vagi je povoljan za odnose sa drugima, u njima ima više želje za skladom i finoće u odnosima sa drugima. Kako je Venera u Raku, deluje više na porodične odnose u kojima je važno razumevanje i opraštanje, kako ne bi bilo nesklada.

 

Tog dana je Mesec u Vagi u praznom hodu i ne treba da preduzimamo ništa novo. On donosi unutrašnje promene, oscilacije u raspoloženju i dobro je biti otvoren za ono što dolazi i dobar je za opraštanje drugima. Treba biti spokojan, ležeran i razuman.

 

Aromatični astro: Ruža, mandarina, jasmin... Šta samo vama odgovara?

 

Nije povoljan dan za bilo kakva masovna okupljanja, a dobar je za odmor i putovanja. Ovog dana je dobar kontakt sa elementom Vatre, zato je dobro sunčati se ili, ako to ne volite, dobro je zapaliti sveću i tako dođite u dodir sa vatrom koja može pozitivno deluje na vaše raspoloženje i uspostavljanje unutrašnje harmonije, koja je najvažnija kada je Mesec u Vagi.  Mesec u Vagi povoljno deluje i na osećanje lepote i potrebu za njom, pa nastojite da do nje dođete, kako bi vam ovaj dan protekao prijatnije.

makonda-tracker