Snaga, hrabrost, borbenost

Marsov direktni hod preko Škorpije: Kakvog li muškarca budi?

0
Mars, planeta akcije, seksualnosti i energije, 29. juna 2016. godine kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, gde uticaj dolazi do punog izražaja...

 

LAV

 

foto: Profimedia

Mars u četvrtom astrološkom polju u inkonjunkciji sa Uranom u vatrenom Ovnu upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, kao i rizične finansijske transakcije.

 

DEVICA

 

Pod uticajem Marsa iz vašeg trećeg astrološkog polja i Urana iz Ovna, zajedniči put s partnerom može da bude doveden u pitanje ili odložen.

 

VAGA

 

Vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, Mars, u kući posla i ljubavi, donosi vam udvaranje harizmatične osobe koju ste već upoznali preko posla.

 

ŠKORPIJA

 

Sa planetom akcije i seksualnosti u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni, naročito kod suprotnog pola. Trebalo bi da posetite zubara.

 

Otkrijte karmički broj za 2016. godinu: Dobro se dobrim vraća

 

STRELAC

 

Pozicija planete energije, strasti i akcije, Marsa, u 12. astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u turbulentnu vezu sa osobom koja živi u inostranstvu.

 

JARAC

 

Mars, simbol strasti i akcije, u vašem 11. astrološkom polju, može da vam donese poznanstvo sa ambicioznom, ali vrlo napornom osobom o čijoj ćete prošlosti čuti detalje koji će vas šokirati.

 

VODOLIJA

 

Sa Marsom u vašoj astrološkoj kući karijere i vašim vladaocem Uranom u kući mentalnog stanja, moraćete da uložite mnogo snage i truda kako biste sačuvali svoju poziciju na poslu.

 

RIBE

 

Planeta akcije, Mars, u vašem devetom astrološkom polju u inkonjunkciji sa Uranom u polju posla i ljubavi, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja će vas ostaviti bez daha.

makonda-tracker