ASTROLOŠKE PROGNOZE

17. oktobar je dan za sudbinske promene: 3 horoskopska znaka koji mogu sresti svoju ljubav tokom punog meseca u Ovnu

0

Tokom punog meseca u Ovnu moguć je susret sa sudbinskom ljubavlju za tri horoskopska znaka (17. oktobra).

17. oktobar je važan datum za nekoliko znakova Zodijaka
17. oktobar je važan datum za nekoliko znakova Zodijakafoto: goffkein.pro/Shutterstock

Predstojeći pun mesec u Ovnu završava važan ciklus koji je počeo još u aprilu. Stvar je u tome što ovaj pun mesec formira konjunkciju sa Hironom i kvadrat sa Marsom i Plutonom.

 

Sećate li se koje ste projekte započeli ovog proleća? Koje ste navike uveli u svoj život? Da li su ti ljudi koji su došli u to vreme još uvek u vašem životu? Odgovori na ova pitanja će vam reći gde bi trebalo da idete dalje!

 

Uz to, ova 3 horoskopska znaka mogu vrlo brzo upoznati svoju ljubav!

 

 

Ovan

 

Očekuje vas teška lekcija: da li možete da se nosite sa slomljenim srcem? Da li imate unutrašnju podršku koja može da izdrži svaki izazov? Poslednjih šest meseci vam se možda činilo kao pravi izazov. Pun mesec u Ovnu pružiće vam priliku da upoznate nove ljude koji će dugo ostati u vašem životu. Ali, budite spremni da se oprostite od nepotrebnog nereda i ostavite ono što više ne služi vašoj najvišoj svrsi.

 

Vaga

 

Pun Memsec u Ovnu će proći kroz vaš partnerski sektor – vreme je za sklapanje braka ili nekog ugovora. Zapravo, takav tranzit pokazuje da je došlo vreme za ozbiljnu i dugoročnu vezu. Ne odbijajte nove ponude za posao. Sudbinski partner može doći kroz uspešan zajednički projekat.

 

Neki znakovi će naći sudbinsku ljubav tokom punog meseca 17. oktobra
Neki znakovi će naći sudbinsku ljubav tokom punog meseca 17. oktobrafoto: PeachShutterStock/Shutterstock

Spremite se da vaša društvena aktivnost eksplodira (na dobar način)! Provedite oktobar u različitim kompanijama, pokušajte da uspostavite poslovne kontakte. Dugoočekivana veza je odmah iza ugla!

 

Strelac

 

Jesen 2024. za Strelca je vreme kada se testiraju vaše snage. Na primer, ako odlučite da budete iskreni, moraćete da pokažete iskrenost u svakoj situaciji.

 

Ne plašite se da izrazite sebe i otvorite se svetu; definitivno imate šta da mu ponudite! Vaša autentičnost je ono što će dovesti do trajnih veza, koje bi mogle početi već ovog punog meseca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

 

makonda-tracker