ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Koji je vaš? Spisak srećnih meseci u 2025. godini za svaki od 12 znakova Zodijaka

0

Saznajte koji je vaš srećniji mesec u 2025., prema vašem horoskopskom znaku
 

SREĆNI MESECI ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA U 2025.
SREĆNI MESECI ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA U 2025. foto: Shutterstock / Ground Picture

Bik – oktobar 2025.


Oktobar će za vas, Bikovi, biti mesec stabilnosti i rasta. Kako se osećate sigurnije i utemeljenije, vaše samopouzdanje će rasti. Krajem meseca zakoračićete u period prepun novih, uzbudljivih prilika — bilo da se radi o pronalaženju novog posla, pokretanju profitabilnog sporednog projekta ili proširenju vaših trenutnih poduhvata.

 

Ovo je vreme za lični rast i razvoj, jer univerzum nudi svoju podršku da poveća vašu hrabrost i samopouzdanje. Prihvatite ove promene i iskoristite ih na najbolji način dok vas vode ka budućem uspehu.

 

Blizanci –  jun 2025.


Jun će biti vaš izuzetan mesec 2025, Blizanci. Biće vam lakše nego ikada da svoje snove pretvorite u stvarnost i otkrijete nove puteve ka ostvarenju svojih želja. Ovaj mesec će takođe doneti talas romantike, omogućavajući vam da u potpunosti uživate u prvom godišnjem odmoru sa nekim posebnim pored vas.

 

Profesionalno, savršeno je vreme da se usredsredite na svoju karijeru i čak razmislite o mudrim investicijama. Sve što dotaknete ovog meseca ima potencijal da se pretvori u zlato, zato prihvatite prilike koje vam se pružaju i uživajte u emocionalnim i finansijskim nagradama koje slede.

Rak –  avgust 2025


Avgust obećava da će biti prosvetljujuće i radosno vreme za vas, Rak, sa energijom koja će dostići vrhunac krajem meseca. Vaš ljubavni život će procvetati, a vi ćete osetiti nalet vitalnosti i optimizma oko vaših odnosa.

Pozitivne vibracije će vam takođe pomoći da rešite komplikovane oblasti svog života, donoseći jasnoću i preko potreban osećaj olakšanja.

 

Kada se mesec zatvori, osećaćete se lakšim i sigurnijim u vezi sa svojim putem, spremni da prihvatite sreću koja vas čeka.

 

Lav –  mart 2025


Mart 2025. će biti izuzetan mesec za tebe, Lav. Nova vrata će se otvoriti, predstavljajući prilike koje jednostavno ne možete priuštiti da propustite.

Ovo je vreme da iskoristite svaku šansu koja vam se ukaže, jer će vaši napori sada utrti put za budući uspeh tokom cele godine.

 

Bilo da se radi o potezu u karijeri, novom projektu ili ličnoj avanturi, recite da za sve mogućnosti. Sreća i zadovoljstvo su na dohvat ruke, a vaš opšti uspeh ovog meseca će postaviti ton za neverovatnu godinu koja je pred nama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker