astro

Koja rasa psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku? Najbolji prijatelj za svih 12 predstavnika Zodijaka

0

Odaberite psa koji odgovara vašem temperamentu i stilu života i nećete pogrešiti.

Koji pas je idealan za vas prea astrologiji?
Koji pas je idealan za vas prea astrologiji?foto: Pinterest / Printscreen / ZooAwesome - Pet Owner's Online Compendium avatar link ZooAwesome - Pet Owner's Online Compendium

Odluka o uvođenju kućnog ljubimca u život velika je stvar i zahteva dosta informisanja i promatranja.

 

Kako biste bili sigurni da ćete moći da preuzmete odgovornost za svog psa potrebno je da saznate kakav karakter koju rasu krasi i na koji način će obogatiti vašu svakodnevnicu.

 

Ipak, baš kao što nam govori o relacijama između ljudi, astrologija ima odgovor i na pitanje koja rasa je najkompatibilnija sa vašim horoskopskim znakom.

 

Ovan: Džek Rasel terijer

 

Ovnovi su energični, hrabri i neustrašivi. Džek Rasel terijer, sa svojom živahnošću i radoznalošću, savršeno odgovara ovom znaku. Ova rasa je idealna za aktivne vlasnike koji vole avanture i ne boje se izazova.

 

Bik: Engleski buldog

 

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i strpljenju. Buldog, sa svojom mirnom i opuštenom prirodom, savršeno se uklapa. Ova rasa je idealna za one koji uživaju u udobnosti doma i žele psa koji će im praviti društvo.

 

Blizanci: Pudlica

 

Blizanci su društveni i znatiželjni. Pudlice su inteligentne, lako se treniraju i vole interakciju. Ova rasa je savršena za Blizance koji uživaju u druženjima i aktivnostima sa prijateljima.

 

Rakđ: Labrador retriver

 

Rakovi su emotivni i brižni. Labradori su poznati po svojoj prijateljskoj i ljubaznoj prirodi. Ova rasa je idealna za porodice i ljude koji žele odanog i zaštitnički nastrojenog ljubimca.

 

Lav: Šarplaninac

 

Lavovi su hrabri, karizmatični i vole biti u centru pažnje. Šarplaninac, sa svojim dostojanstvom i zaštitničkim instinktom, savršeno odgovara ovom znaku. Ova rasa je idealna za vlasnike koji traže ponosnog i odanog psa.

 

Devica: Bišon

 

Device su analitične, uredne i organizovane. Bichon Frise, sa svojom srećnom i veslom prirodom, savršeno se uklapa. Ova rasa je idealna za vlasnike koji vole red i higijenu.

 

Vaga: Kavalirski španijel kralja Čarlsa

 

Vage su poznate po svojoj društvenosti i ljubavi prema harmoniji. Kavalijerl je nežan, ljubazan i voli da bude u društvu. Ova rasa savršena je za ljude koji cene lepu i mirnu atmosferu.

 

Škorpija: Doberman

 

Škorpije su strastvene, tajanstvene i hrabre. Doberman, sa svojom inteligencijom i zaštitničkim instinktom, savršeno odgovara ovom znaku. Ova rasa idealna je za ljude koji traže pouzdanu zaštitu.

 

Strelac: Sibirski haski

 

Strelci su avanturistički nastrojeni i vole putovanja i konstantno kretanje. Sibirski haski, poznat po svojoj energiji i ljubavi prema slobodi, idealan je za aktivne vlasnike. Ova rasa voli putovanja i istraživanje.

 

Jarac: Rotvajler

 

Jarčevi su ambiciozni, odgovorni i praktični. Rotvajler, sa svojom snagom i odanošću, savršeno se uklapa. Ova rasa je idealna za ljude koji traže pouzdanu i zaštitničku prirodu.

 

Vodolija: Basenji

 

Vodolije su inovativne, nezavisne i pomalo neobične. Basenji, poznat po svojoj jedinstvenosti i karakteru, savršeno odgovara ovom znaku. Ova rasa je idealna za vlasnike koji vole jedinstvene i inteligentne pse.

 

Ribe: Zlatni retriver

 

Ribe su emotivne, saosećajne i kreativne. Zlatni retriver, poznat po svojoj ljubaznosti i prijateljskom duhu, idealan je za ovaj znak. Ova rasa je savršena za ljude koji žele psa koji će im biti veran prijatelj.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker