horoskop

KINESKI ljubavni horoskop za 2024. godinu: Koji znak čeka romansa, a koga raskid i ljubomora?

0

Proverite astrološke prognoze za svoj znak Zodijaka prema godini Zmaja.

Kakve su vaše ljubavne prognoze u godini Zmaja?
Kakve su vaše ljubavne prognoze u godini Zmaja?foto: Shutterstock / Alex Gukalov

Lav

Godina Zmaja po kineskom kalendaru će zadovoljiti one rođene pod sazvežđem Lava. U ličnom životu ih očekuju prijatni događaji. Prva polovina godine biće pozitivna, pa je važno da romansu ne odlažete za kasnije.

 

Pojaviće se mnoga nova poznanstva, a međusobne simpatije sa nekima će se kasnije razviti u duboka i jaka osećanja. Ne odbijajte priliku da flertujete ili idete na sastanak. Da bi porodični savezi postali jaki i srećni, zvezde preporučuju da supružnici razmazuju svoje partnere prijatnim iznenađenjima i češće govore reči zahvalnosti.

 

Devica

Ljubavni život Device u 2024. će biti ispunjen skrivenim osećanjima, zbog kojih će karijerne težnje nestati daleko u pozadini. Za samce će se pretvoriti u brzi kaleidoskop — do kasne jeseni će biti preplavljeni živim emocijama. Bilo bi dobro da se odlučite do oktobra kako biste isplanirali svadbeno slavlje za novembar.

 

Zauzete Device će se osećati smireno i voljeno, ali ne smeju da zaborave koliko je važno da vatra gori u ognjištu ljubavi. Neophodno je držati korak sa partnerima ne samo rečima, već i delima.

 

Vaga

Godina 2024. biće pravi trenutak da Vaga prizna svoja osećanja osobi sa kojom bi volela da provede ceo život. Zahvaljujući iskrenosti i poštenju, partnerstvo će biti snažno, stabilno i harmonično: svaki novi dan donosi mnogo srećnih trenutaka. Zvezde preporučuju Vagama da češće vežbaju mirne trenutke i da se ne uznemiravaju ako stvarnost ne ispuni uvek ni najluđa očekivanja.

 

Takvo ponašanje će im pomoći da postanu neodoljivo privlačni suprotnom polu. Ovo je glavna tajna pronalaska prave ljubavi.

 

Škorpija

Astrološka karta rođenih pod okriljem ovog znaka Zodijaka ne daje najtačnije ljubavne prognoze, ostavljajući mogućnost izbora bilo koje od opcija. Slobodne Škorpije imaju velike šanse za sudbonosni susret.

 

Romantična iskra može se zapaliti u poznatom okruženju — u krugu poslovnih partnera ili starih prijatelja, ali umrežavanje može dovesti do suprotnih rezultata. Dugoročni partneri će se otvoriti sa neočekivane strane i pomoći u donošenju važnih zaključaka. U nekim slučajevima, korisno je da preispitate svoje uobičajene manire i izrazite spremnost za ozbiljan razgovor.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker