ASTOLOGIJA

Vikend horoskop od 26. do 28. januara: Slobodni Ovnovi - stiže LJUBAV, jedan znak mora pod hitno da se ODMORI

0

Na nebu se igra prava mala predstava, a vi pogledajte šta je to što čeka vaš horoskopski znak ovog vikenda

VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARA
VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARAfoto: Shutterstock / anatoliy_gleb

Vikend je vreme za opuštanje i uživanje. Ipak, neće svi imati mogućnost da se prepuste strastima u periodu od 26. do 28. janara.

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što astrolozi predviđaju za dane vikenda koji su pred nama.

Biće uzbudljivo, za neke pomalo stresno, ali to ne treba da vas obeshrabi. Samo budete fokusirani i sve će ići baš kako ste zamislili.

Ovan


Slobodni predstavnici znaka mogu koristiti svoj šarm sa čistom savešću - pred vama je puno novih poznanstava, sasvim je moguće da ćete upoznati svoju buduću „drugu polovinu“. Porodični Ovnovi bi trebalo da više slušaju svoje supružnike, pronalaze načine da im udovolje i prave zajedničke planove.

Bik


Bikovi su veoma umorni, zato je vikend vreme kada treba da se prepuste uživanju. Prepustite i ostalima deo posla, izgradite autoritet. Glavna stvar je da ne gubite živce i da se ne svađate sa kolegama, a odmor tokom vikenda će vam pomoći da od ponedeljka ostanete hladne glave.

Blizanci


Blizanci će biti poput jarkog plamena, koji će privlačiti osobe suprotnog pola. Vreme je da izađete iz svoje čaure i dobro se zabavite. Ipak, ne preterujte i zapamtite - nema promiskuiteta ili kancelarijskih romansa. Vrlo brzo ćete upoznati pravu ljubav, pokušajte da ne dozvolite da vas osoba iz provoda zavede.

Rak


Rakove će razdirati velike i male želje, a to može napraviti ogromnu rupu u budžetu. Kontrolišite se, to je gubitak. Razmislite šta zaista želite i šta treba da uradite da biste postigli svoj cilj. Sada je veoma dobro baviti se planiranjem i samorazvojom. Vikend iskoristite na odmaranje, nikako na šoping, nije povoljno vreme.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker