astro prognoze

Kraj meseca nije povoljan za svakog: Finansijski horoskop za svaki znak Zodijaka (od 29. avgusta do 5. septembra)

0

Proverite astro prognoze za svoj znak Zodijaka na planu finansija

koji znak čeka blagostanje na polju finansija?
koji znak čeka blagostanje na polju finansija?foto: LightField Studios/Shutterstock

Pored uopštenog nedeljnog horoskopa, proverite i svoje prognoze na planu finansija:

 

Ovan

 

Budite oprezniji kada je posao u pitanju jer ćete sresti ljude koji vam baš i ne žele dobro. Ako budete pažljivi, ubiraćete plodove svog rada u skorijoj budućnosti, a onda možete na zasluženi odmor.

 

Bik

 

Ne preporučuju se ulaganja u ovom periodu. Okružite se ljudima kojima možete da verujete, jer je saradnja sada ključ za novčani uspeh. Moguća nepredviđena finansijska kašnjenja, pa ne trošite previše novca.

 

 

Blizanci

 

Nemojte odlagati za kasnije poslove, Naprotiv, ako budete brzi, rešićete vešto finansijske probleme, a možda i naći novi izvor prihoda. Šansa za napredak je izvesna.

 

Rak

 

Oslobodite se negativnih misli i emocija koje koče vaše finansijske uspehe. Ne žurite s donošenjem odluka koje imaju veze s finansijama. Otvorite četvore oči kada su kolege u pitanju.

 

rakovi, oslovodite se negativnih misli ako želite do blagostanja u finansijama
rakovi, oslovodite se negativnih misli ako želite do blagostanja u finansijamafoto: Dean Drobot/Shutterstock

Lav

 

Moći ćete da se rešite problema koji vas koče u postizanju finansijskog uspeha, ali budite kritičniji prema sebi i ne otkrivajte svoje planove drugima. Definišite svoje poslovne planove kako biste lakše došli do uspeha.
 

Devica

 

Kupovina je pogodna u ovom periodu, pa možete da se posvetite nabavkama bez brige, ali nemojte zaboraviti sebe i svoje interese. Astrolozi preporučuju da možete deo svog novca trošiti i na zabavu, radi postizanja pozitivnih emocija.

 

Nastavak na sledečoj strani...

makonda-tracker