astro prognoze

Nekome transformacije, nekome kritične odluke i PREPOROD: Šta će biti najveći IZAZOV za VAŠ ZNAK u AVGUSTU?

0

Najveći izazovi svih znakova Zodijaka u avgustu.

Strelčevi treba da unesu više radosti u svoj život.
Strelčevi treba da unesu više radosti u svoj život.foto: Shutterstock/Dmytro Buianskyi

 

  • Vaga


Izbegavajte borbu za moć i rivalstvo, jer to vrlo brzo može da postane toksično. Takođe je važno da se oslobodite emocionalnih opterećenja koja više nisu u skladu sa vašim samopoštovanjem.

 

Takođe je mudro voditi računa o svojim mislima i objektivno sagledati svoje dnevne obaveze tokom ovog perioda.

 

  • Škorpija


Biti produktivan iu ličnom i u profesionalnom životu je izuzetno zadovoljavajuće. U pitanju je dostizanje većih visina pod emocionalno nabijenim nebom.

 

Tokom ovog perioda, ključno je da napravite više prostora u svom životu, poput na primer promene rutine.

 

Na ovaj način se hrane um, telo i duša, što podstiče blagostanje. Postoji prirodna veza između težnje za ličnim ispunjenjem i osećaja blagostanja koji iz toga proizilazi.

 

  • Strelac


Ovog meseca imate priliku da se fokusirate na svoje zdravlje i emocije. Nesumnjivo ćete povećati svoje šanse za uspeh u onome što radite ako uključite pozitivnu energiju u svoje svakodnevne rutine i navike.

 

Iskoristite ovo vreme na najbolji način tako što ćete iskoristiti priliku da dodate više radosti svom svakodnevnom životu.

  • Jarac


Gotovo je neizbežno da se osećate konfliktno između ličnog i profesionalnog života kada uspostavljate stabilnost u svom životu.

 

Kao rezultat toga, pokušajte da ne budete previše strogi prema sebi. Budite odlučni, samouvereni i spremni da rizikujete, čak i kada ste suočeni sa situacijama koje su van vaše kontrole.

 

U isto vreme, vaš odnos sa vašim pretpostavljenima i drugim autoritetima je ključan tokom ovog perioda.

 

  • Vodolija


Imate novi pogled na svet i to je inspirativno. Bilo da želite da otputujete u stranu zemlju, naučite nešto novo ili jednostavno provedete vreme sa svojim voljenima, vaša motivacija će pokrenuti sasvim novu dimenziju.

 

Vaša unutrašnja strast predstavlja vašu autentičnost, kreativnost i plodnost i sada isijava više nego ikad.

 

Ovog meseca ćete imati snažnu želju za transformacijom, pa zato obratite pažnju na signale koje vam telo šalje i ponašajte se u skladu sa tim. 

 

  • Ribe


Obratite pažnju na potrebe svog tela i pratite uputstva svog srca. Ovaj mesec je idealan za istraživanje neotkrivenih aspekata sebe, posebno onih koji se odnose na vašu prirodnu radoznalost i opšti osećaj sigurnosti.

 

Ključ za oslobađanje nagomilane energije i oslobađanje od stresa je uspostavljanje zdrave ravnoteže, što u početku može biti teško jer se možete osećati nemirno.

 

BONUS VIDEO

 

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

 

makonda-tracker