koji je vaš broj?

Numerološka prognoza za 14. maj: Oni koji su rođeni 8. dana u mesecu moraju da izbegavaju rasprave

0

Predstavljamo vam predviđanje numerologa za 14. maj 2023. godine

Numerolozi veruju da brojevi upravljaju našim životima
Numerolozi veruju da brojevi upravljaju našim životimafoto: Iryna Imago/Shutterstock

Danas je 14. maj, a 14 je broj slave, bogatstva, raskoši i duhovnog znanja.
Ovaj broj daje vrlo brz uspeh i takođe je broj kreativnosti.


Vladar broja 14 je cifra 5, kojom dalje gospodari Merkur, koji daje veštinu upravljanja, a "prijatelji" su mu brojevi 4, 6 i 8, kaže numerologija.


Kako će današnji dan numerološki uticati na mene?

 

  • Ako ste rođeni 1, 10, 19. ili 28. dana u mesecu, mogli biste da napredujete u poslovnom smislu. Što se tiče zdravlja, mogući su stomačni problemi.
  • Ako ste rođeni 2, 11, 20, ili 29. dana u mesecu, suočavate se sa situacijom da ste preopterećeni na mnogim poljima, a posebno u pogledu posla, pa vam hitno treba odmor iako se fizički osećate odlično u pogledu zdravlja.
  • Ako ste rođeni 3, 12, 21. ili 30. dana u mesecu, Venera i Saturn daju vam priliku da budete vrlo uspešni i napredujete. Što se tiče zdravlja, mogli biste imati respiratorne probleme i naporan kašalj.
  • Ako ste rođeni 4, 13, 22. ili 31. dana u mesecu, a na nekoj ste višoj poziciji, spremite se da ćete nadmašiti i sopstvena očekivanja.
  • Ako ste rođeni 5, 14. ili 23. dana u mesecu, aspekti su vam vrlo pozitivni i možete da očekujete da ćete se konačno pomeriti s mrtve tačke na kojoj ste dugo stajali, kao i da će početi da se rešavaju neki stari problemi.
  • Ako ste rođeni 6, 15. ili 24. dana u mesecu, smeši vam se veliki uspeh, na prvom mestu uz pomoć Merkura, ali ljudi koji imaju probleme s visokim pritiskom bi trebalo da budu oprezni.
  • Ako ste rođeni 7, 16. ili 25. dana u mesecu, najverovatnije je pred vama plodonosan dan, čak i ako ga provedete u kući. Ako ste ranije imali zdravstvenih problema, sada počinju da se rešavaju.
  • Ako ste rođeni 8, 17. ili 26. dana u mesecu, danas treba da izbegavate rasprave, naročito s kolegama, i položaji Saturna, Merkura i Venere vam obećavaju pozitivan ishod.
  • Ako ste rođeni 9, 18. ili 27. dana u mesecu, možete da očekujete podršku Marsa i Saturna, a posebno ćete biti srećni ako ste okruženi ljudima čije cifre u datumu rođenja daju zbor 4 ili 6.

 

 

makonda-tracker