ASTRO PROGNOZE

Sutra Venera ulazi u Ovna, šta vas čeka do 15. marta? Jarčevi, nije vreme za PROMENE, Bikovi mogu da privuku SREĆU

0

Venera će 20. februara preći u znak Ovna i ostaće u prvom znaku Zodijaka do 15. marta - saznajte kako to utiče na svakI horoskopski znak!

Strelčevi treba da spuste ambiciju.
Strelčevi treba da spuste ambiciju.foto: Shutterstock/gpointstudio

Vaga

 

Može se dogoditi mnogo novih stvari u vašem životu. Nemojte se protiviti promenama, suočite se sa svim novim i osloboditi se starog. Promišljene odluke će pomoći Vagi da ostane na površini.

 

Škorpija

 

Škorpije se često nazivaju arogantnim ljudima, ali to nije tako. Predstavnici ovog horoskopskog znaka su previše samouvereni, ali znaju da priznaju greške, iako im to nije lako. I u ovom periodu je važno da preduzmu odgovornost.

 

Strelac

 

Za Strelce je bolje da malo spuste ambicije i postanu razumniji. Svaki rizik, čak i ljubavni, pa i finansijski, može imati prepreke. Pažljivo razmotrite odluke. Igrajte isključivo za dobar tim, ne prelazeći nikome put i ne izazivajući druge na negativnosti.

Jarac

 

Ovo će biti vreme kada treba da sledite ranije usvojene principe i ni u kom slučaju ne odstupite od prethodno postavljene putanje. U suprotnom, Jarčevi se mogu suočiti sa novim izazovima. Ovo nije najbolje vreme za selidbu, popravku i promenu posla.

 

Vodolija

 

Bolje je da se opustite i uživate u prijatnim emocijama, prija vam stagniranje. Ovo je vreme kada definitivno ne bi trebalo da postavljate prepreke na svoj način.

 

Ribe

 

Merkur favorizuje Ribe, prave lutalice, ali Venera u Ovnu ovim ljudima neće dati neophodnu rezervu snage i energije da putuju i traže nešto novo. Bar u prve dve nedelje Venerinog boravka u ovom Vatrenom znaku, Ribe ostaju u fazi mirovanja. Nemojte biti brzopleti, rešenje je u strpljenju.

 

makonda-tracker