za svaki znak

VIKEND HOROSKOP od 17. do 19. februara 2023: Rakovi, obratite pažnju na SNOVE, Vage će možda upoznati SRODNU DUŠU

0

Jedan horoskopski znak će tokom ovog vikenda možda upoznati osobu koju neće moći da izbace iz glave, a jedan horoskopski znak očekuje nekoliko prilika za povećanje priliva novca

Devicama je odličan period za kratka putovanja.
Devicama je odličan period za kratka putovanja.foto: Shutterstock/Blazej Lyjak

Kako će vam zvezde biti naklonjene tokom predstojećeg vikenda, saznajte u Sensinom horoskopu.

 

Ovan

 

Ovan će biti više povezan sa onim što njihov unutrašnji glas prenosi. Veštine koje imate pomažu vam da donesete određene odluke koje vam omogućavaju da jasnije vizualizujete svoj omiljeni put za budućnost. Morate više da verujete svojoj intuiciji. Skloni ste da se zadržavate na prošlosti kada bi trebalo da se fokusirate samo na nove perspektive.

 

Bik

 

Ovog vikenda ćete praviti planove za budućnost. U stanju ste da cenite ono što vam je važno i koje su stvari koje bi vam mogle više koristiti. Biće nekih događaja koji će vam pomoći da ojačate neka svoja prijateljstva, ali i situacija koje će vam pomoći da stvorite nove odnose. Pokušajte da se više odmarate i dajte sebi više vremena za opuštanje. U nedelju, vaša priroda vas gura u pravcima koji vam omogućavaju da postignete svoje ciljeve.

 

Blizanci

 

U subotu ćete ljudima oko sebe dati više samopouzdanja i tako ćete uspeti da ubedite druge da se pridržavaju vaših ideja. Sunce počiva u kući karijere, što će vam pomoći u vašem usponu na poslu. Imate dobre šanse da napredujete, posebno ako spekulišete o nekim prilikama koje će se pojaviti u oblasti u kojoj radite. U nedelju ćete ići na kratka putovanja koja će vam pomoći da izađete iz rutine. Otkrićete da imate sposobnost da obavljate više zadataka.

Rak

 

Obratite pažnju na snove koje imate jer mogu biti slutnje. Imate bolje psihičke sposobnosti i bolje upoznajete sebe. Putovanje na velike udaljenosti od kuće je favorizovano, kao i interakcija sa ljudima koji imaju više radnog iskustva. Savršen je dan za posetu terapeutu ili iskren razgovor sa bliskim prijateljem. Odnosi sa vašim životnim partnerom biće veoma intenzivni i iskreni, a vi ćete imati sposobnost da razumete kako vas drugi doživljavaju.

 

Lav

 

Lavovi će mnogo lakše moći da sarađuju sa onima oko sebe. Postajete empatičniji i osetljiviji na potrebe drugih i želite da se bolje brinete o svom životnom partneru. Bićete izuzetno osetljivi na ton vašeg partnera. Osetićete želju da upoznate nove ljude i razgovarate od srca do srca. Iako imate mnogo ljudi u svom životu, osećate se kao da nemate dovoljno prijatelja.

 

Devica

 

Sunce će ući u kuću partnerstva, što će u velikoj meri uticati na odnos partnera. Povoljan je period za kratka putovanja. Možete da razmišljate pozitivno i razmotrite mogućnost ličnog razvoja. Oni oko vas će želeti da vas pitaju za savet o određenim ličnim pitanjima. Tokom ovog perioda postoje šanse da ćete dobiti određene ponude za brojne saradnje. Ovo je dobar trenutak da poboljšate svoje analitičke veštine. To može biti formalno ili neformalno školovanje koje će vam pomoći da razjasnite svoje misli.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

 

makonda-tracker