icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro prognoze

VIKEND HOROSKOP od 27. do 30. januara 2023. godine: Idealni dani za MANJE KUPOVINE, osećaj BLAGOSTANJA

Pred nama je vikend, pogledajte na šta treba da obratite pažnju u narednim danima.

Vitalnost i pokretačka snaga bi trebalo da se povećaju tokom ovog vikenda.
Vitalnost i pokretačka snaga bi trebalo da se povećaju tokom ovog vikenda.foto: Shutterstock/ProStockStudio

Saznajte šta poručuje horoskop za vikend od 27. do 30. januara 2023. godine - opšta astro prognoza, ljubav, posao, novac, zdravlje, sport, piše Sensa.

 

  • UOPŠTENO

 

Subota i nedelja su neutralni ili mešoviti dani tokom vikenda. Iskoristite ih maksimalno za ljubav, uspeh, lepotu, reputaciju i sve što vam je važno. Dobri su dani za planiranje i traganje za rešenjima. Moguć je osećaj blagostanja. Ne dajete dodatnu snagu brigama. Nešto bi moglo izazvati stari nedostatak samopouzdanja u vašem razmišljanju, ali sve će se srediti ako se podsetite šta sve znate, kakvo iskustvo imate i kako da to iskoristite. Vi ili neko biste mogli da osetite uznemirenost i zbunjenost zbog svoje uloge u određenoj situaciji; sačekajte umesto da sada pokušavate da izvršite promene. Dišite i usredsredite se na sadašnji trenutak

 

  • LjUBAV I INTIMNI ODNOSI

 

Ljubav i prijateljstvo se mogu lepo spojiti. Neko bi mogao da napusti zonu prijatelja i priđe bliže, a to može biti dobro ili loše. Ako je to prirodno, spontano i iskreno, to može postati divan i stabilan ljubavni odnos. Ali ako samo pokušavate da popunite deo koji nedostaje, možete izgubiti prijatelja. Oni koji su u vezi sada mogu ozbiljno da se zbliže. Ukoliko vam je potrebno više prostora i vremena za sebe, otvoreno o tome komunicirajte sa partnerom. U erotskoj energiji očekuje vas maštovitost, posebno će to radovati parove koji su dugo u vezi.

  • NOVAC

 

Vikend je dobar za manje kupovine, ali za kupovinu nečeg velikog je bolje da malo razmislite. Svaki put kada sebi nešto kupite ili otvorite bankovni ili drugi finansijski račun, u tom trenutku kreirajte grafikon ili tabelu. Na ovaj način ćete moći lakše da kontrolišete troškove, razliku između primanja i davanja. Februar je mesec kada možete imati nekoliko dobrih dana kada je reč o finansijama.

 

  • ZABAVA, PRIJATELjSTVO I KOMUNIKACIJA 

 

Porodica bi se mogla više osećati kao prijatelji; prijatelji bi se mogli više osećati kao porodica. Međutim, ne dozvolite da bilo koje okolnosti poremete lepe odnose. Duhovitost i smeh mogu biti istaknuti, ali budite oprezni da ne odete predaleko. Oprostite ako neko drugi to uradi. Vreme sa prijateljima biće divno, ali nemojte da očajavate i ako se neki planovi ne ostvare.

 

  • ZDRAVLjE/SPORT

 

Vitalnost i pokretačka snaga bi trebalo da se povećaju, ali i izazovi za samopouzdanje takođe dobijaju malo vremena u igri ovog vikenda. Izrada strategije možda neće raditi tako dobro kao obično. Nemojte sebe previše da forsirate samo da biste pobedili ili prevazišli određene rekorde.