astro

Ljubavne kombinacije za Vagu u 2023. godini: Biku ćete SMETATI iz više razloga, a s Lavovima vas čeka BURNA veza

0

Astrolook vam donosi sve ljubavne kombinacije za Vagu u 2023. godini.

Koji znak najviše odgovara Vagi?
Koji znak najviše odgovara Vagi?foto: Shutterstock / polinaloves

Vaga i Vaga
Uticaj Jupitera ove godine može biti sppasonosan i blagotvoran, jer vi ste inače, suviše teški jedno drugome kao partneri. Neprekidno lovite ono drugo – a plaši vas to što obično ulovite – sebe ili svoje greške. Međutim, uvek dolazi i do nekog izuzetka i ove godine imate veliku šansu, posebno od aprila meseca. Za ovu vezi je karakteristično: da ih je uvek više od dvoje u vezi, pitate se: kako? Hm, hm, hm ... pa nismo baš toliko naivni?!


Vaga i Škorpion
Ne gubite vreme, samo jednom u milion slučajeva vaša erotikom nabijena nadmudrivanja prevaziđu sve nedaće koje se nađu na putu Ljubavi – i prežive ih. Sreća je što ova 2023. godina obećava: ljubav, strast i seks ... šta ćete više? Ali, pitanje je da li sve to možete da iskombinujete sa jednim partnerom? I nemojte da se ulovite u zamku tako što ste se prepustili ubeđenju: kako vi vredite više od svog partnera.

 

Vaga i Strelac
Možete sjajno funkcionisati i to u više pravaca od prijateljstva do ljubavi i poslovnog partnerstva, ako uspete u pokušajima da sakrijete one ključne razlike. Kasnije – nemojte zaboraviti da sve te razlike stvarno i usaglasite, i da „ispeglate“. Posebno se preporučuje ljubavna kombinacija žena Vaga i muškarac Strelac. Mada i obratna kombinacija ima svojih čari, čak i previše i obično zbog toga ne traje dugo.

Vaga i Jarac
Ne pokušavajte ništa sa predubeđenjem da je ovo „na duge staze“, trajnost vaše veze neće biti karta na koju treba igrati u 2023-oj godini. Inače, previše je razlika među vama koje se zaista teško daju uskladiti, od temeperamenta do izražavanja emocija ili određivanje ljubavnih prioriteta ... bolje je da i ne počinjete nešto što za oboje ima gorak ukus već na početku ...


Vaga i Vodolija
Kažu da vama nedostaje strasti. Kažu i da je Betoven opraštao svojim učenicima kad pogreše notu... ali nedostatak strasti – nikada. Kao prijatelji, pak, funkcionisaćete odlično. Ipak, ova 2023. godina donosi mogućnost i vama da doživite čarobnu transformaciju u ljubavi. Ako ima dovoljno ljubavi sve može da se prevazidje i začini radosnicama koje će vam ulepšati zajednički život. Oboje ste tolerantni ... da po potrebi zažmurite na jedno ili čak i na oba oka ...


Vaga i Ribe
Dobro se dopunjavate i odlično razumete, možete uspeti u ovoj godini. Najvažnije je da pravila igre uspostavite razumno, pravovremeno, i, što je najbitnije – pravično. Vaša najslabija tačka je – iskrenost, odnosno za Vage istina ima više verzija i može da varira od trenutnog raspoloženja. A za Ribe, istina je kriptična i „nedokučiva“. Od marta meseca će vas pratiti dobri planetarni aspekti, posebno u kombinaciji žena Ribe i muškarac Vaga.

 

 

makonda-tracker