ASTRO PROGNOZE

Njima će se ostvariti ŽELJE u prvih 6 meseci 2023: 5 horoskopskih znakova koje očekuje SREĆA u prvoj polovini godine

0

Njima će ići sve od ruke.

Njih očekuje sreća u prvoj polovini godine
Njih očekuje sreća u prvoj polovini godinefoto: Shutterstock/Dean Drobot

Iako 2023. godina započinje sa retrogradnim Marsom i Merkurom, mnogi planovi mogu biti odloženi, promene najavljene, energija promenjena, u nastavku godine čekaju nas i neki lepi i srećni aspekti, piše Sensa.

 

U prvih 6 meseci možemo očekivati prelazak Saturna u znak Riba 7. marta i podstiče nas da svoje slabosti iskoristimo kao prednosti. U martu takođe Pluton ulazi u Vodoliji i donosi sve što je vezano za samooslobađanjem i napredovanjem.

 

Jupiter 16. maja 2023. završava svoj boravak u znaku Ovna i prelazi u Bik, gde će ostati do 25. maja 2024. Kada Jupiter, planeta sreće, znanja, visokog obrazovanja, duhovnosti i filozofije ulazi u znak Bika – nudi priliku da se ostvari pravi napredak ka snu ili dugoročnom cilju; i puste korene za dugovečnost i uspeh.

Astrolozi ističu da 5 horoskopskih znakova očekuje ostvarenje želja u prvih 6 meseci, odnosno u prvoj polovini 2023. godine.

 

 

  • Blizanci

 

Vaša društvenost će doneti značajne rezultate. Prijatelji će vas podržati i pomoći vam da ostvari svoje želje. Vaš jedinstveni stil će vam omogućiti da se efikasno izdvojite od svojih vršnjala. I postaćete pravi ukras na svakom događaju. Početak godine za vas će biti ovenčan uspehom u profesionalnoj oblasti delatnosti. sa pravim razumevanjem svih zamršenosti vašeg zanata, lako ćete postići priznanje i počasti. Vaš uspeh će podelili i vaši poslovni partneri koji se sa sigurnošću mogu nazvati prijateljskom zajednicom

 

  • Ribe

 

Uvek ste uživali da istražujete dubine svoje duše. Početkom godine poželećete da potajno pokažete svoju seksualnost i slobodu da kažete voljenoj osobi svoja osećanja. Imaćete potrebu za samoćom da biste se prepustili snovima o velikoj i lepoj ljubavi. Zato što drugi odnosi ne mogu ispuniti vaše visoke zahteve. Po prirodi ste strastvena osoba, sposobna da brzo odgovorite na impulse. Zahvaljujući takvoj osetljivosti, imaćete poseban posao gde ćete morati brzo da se krećete kroz događaje i dovedete ih do pozitivnih rezultata. Ali upravo tako složeni tokovi posla mogu doneti uspeh.

  • Bik

 

Vaši ideali su uzvišeni,a vi uživate da se divite prelepim, izuzetnim luksuznim predmetima. Početkom godine poželećete da se bavite kreativnim radom. Ali zahvaljujući vašoj ekcentričnosti, poželećete da odete sa "utabanog puta" i pronađete svoj ekskluzivni put.

 

Vaši napori će biti opravdani, jer vam je veoma potrebna uteha. A najveće blago za vas biće prijatna atmosfera kuće, koja će vam omogućiti da budete stalno u dobrom raspoloženju. Stoga, sa svim mogućim silama, nastojaćete da stvorite udobnost i harmoniju u svom domu.

 

  • Ovan

 

Imaćete jedinstvene mogućnosti za razne vrste zarade kod kuće. Glavna stvar je da se ne ograničavate na misli i strhaove, već da delujete. Fokusirajte se na svoju individualnost. Vi ste nezaboravna osoba i možete dugo ostati u sećanju drugih.

Sve je lakše kada uz sebe imate pravu osobu.
Sve je lakše kada uz sebe imate pravu osobu.foto: Shutterstock/doodko

Vaša šarmantna i magnetična ličnost je obdarena odlučnošću koja će dozvoliti vašoj strasti da izazove osećanja i emocije drugih. Preduzmite akciju i ostvarite je. Došlo je vreme kada će vaše istraživanje rada i života biti krunisano uspehom. I vaša romantična duša će moći da umnožđi zagarantovanu sreću.

 

  • Vodolija

 

Sasvim je lako zadobiti poštovanje drugih. Vaša sposobnost da lako asimilujete nove informacije pomoći će vam da uspete u svim oblasitma koje vas zanimaju. Uprkos svim kontradiktornostima i haosu u vašim mislima, u stanju ste da očarate druge svojom originalnošću uma.

 

Što se tiče ljubavnog fronta, ovde ćete se ograničiti. I umesto da se predate strasnoj vezi, radije biste patili u tišini. Ali, ipak, imate dovoljno šarma koje su predstavnici suprotnog pola spremni da potroše na vas. I biće vam drago da dozvolite sebi da vas razmaze i prihvatite darove ljubavi

 

makonda-tracker